2. lokakuuta 2012

Tää on nyt ollut kaksi päivää kotosalla ja kyllä niin ketuttaa ja on huono omatunto! Ja pelottaa että paljonko olen jäljessä. Huomenna on pakko päästä kouluun. Vähän vaan huono keskittyä kun hurisee, surisee, pyörii, etoo ja pulputtaa. Nyt on onneksi jo parempi olo. Jos sitä menis edes kahdeksi päiväksi tälle viikkoa opiskelemaan, kun perjantai on vapaa.

Eilen uskaltauduin bussilla keskustaan sen verran että kävin postissa. Tilasin viime viikolla Villihelmestä paketin, perus korunosia, joista tietysti unohdin ne aika oleelliset, eli korviskoukut......... Mutta sen verran muistin että tilasin pirtanauhoista tehtäviin rannekoruihin sopivia osasia. Yhden jaksoin eilen jopa sutata kasaan.

Esittelen tässä muitakin koruja, matskuja on haalittu mm. Tiimareista aiemmin.

Tässä rannekoru, väreinä ja lankoina samat joista teen tyynyt. Pitää harjoitella vielä tuota nauhan "sullomista" tuonne nauhanpäätteen sisään :D

Keinonahkasuikalekorvikset.

Lisää "suikaleita".

Erilaisia suikaleita. Osasta puuttuu vielä koukut, kiitos tekijän muistamattomuuden :D

Sulkakorviksia, vaikka pääsiäistä odottelemaan. On siellä pari joulun vihreää ja punaistakin. Näistäkin parista puuttuu koukut. Koukkuina on suljettavat koukut.

Sitten punaisesta nahasta leikatut tähdet ja ketjua. Aika kivat minusta.
  
Tässä on pari tähteä lisää, pinkit ainakin pvc- muovia, mustista en ihan satavarma ole. Valkoiset "sulat" on myös pvc:tä, ellen ihan ole erehtynyt. Näihin pitää tilailla niitä koukkuja.. Jos tilaisi kerralla tarpeeksi :D

Muuten olen kotosalla sohvalla neulonut pikkuhiljaa tyynynpäälistä, ajatuksena, että jos yhdistäisi fuksiaa ja vihreää, niin saisi tavallaan jouluisemman päälisen :D

Vaihtelevasti oikeaa ja nurjaa. Jos ei nyt ihan miellytä omaa silmää niin tuleepahan jotain tehtyä kun sormia syyhyttää. :D

Postista nappasin puupöllölle heijastinkaverin. Hintaa vajaa 4e. Siellä olisi ollut Aarikankin heijastimissa pöllöä, sitten paria erilaista pöllömaskottia/avaimenperää ja tennispalloa isompia huopaisa "pöllöpalloja". Todella suloisia. Hinnat esti ostamasta : / Ehkä joskus.

Nyt ei sitten muuta.

9 kommenttia:

  1. Voihan kurjuus tuota hankalaa oloa :(. Mutta eihän siitä opiskelusta oikein mitään tule jos pitää keskittyä lähinnä siihen ettei oksenna :/. Toivottavasti huomenna on sen verran siedettävä olo että pääset kouluun.

    Toi pirtanauha toimii tosi hienosti rannekoruna, wau! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsin loppuviikoksi kouluun, jes! Tosin keskiviikkona en syönyt vielä mitään, vaikka nälättikin hiukan, en vaan uskaltanut eikä ihan täysillä maistunutkaan. Salaattia sitten vaan nassuun, sen sai alas.

      Alan tehdä pirtanauha -rannekoruja, -nilkkakoruja ja vaikka mitä. :D

      Poista
    2. Miljoonia suunnitelmia ja ideoita! Se on kaiken alku :).

      Käys kurkkaamassa blogissani kun tein pari pöllökorttia ;).

      Poista
  2. Harmi ettet oo kouluun päässyt, mutta onpa ihania koruja!!! Ja toi pirtanauha-juttu... Itsekin olen sitä joskus vuonna nakki ja muusi kokeillut, kun äitee oli käsi- ja taideteollisuuskoulussa. Hauska idea tehdä niistä rannekoruja.

    Tsemppiä, toivottavasti olosi paranee ja pääset kouluun loppuviikoksi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pirtanauhailu on aika kivaa, harmi vaan että siinä solmii ittensä sitten siihen puuhaan hetkeksi, eikä oikein viitsi turhaan irtaantua välissä muuhun. Sitä on sitten vaan nauha kiinni vyössä ja toinen pää tuolissa :D

      Poista
  3. Hienoja koruja, olet kyllä tosi taitava! Mäkin näin ne huopapöllöpalloset Postissa joku viikko sitten, olivat kyllä kalliita. Ehkä pääset jossain vaiheessa huovuttamaan sellaisia ihan ite. ;) Törmäsin muuten eilen hauskaan ja helpolta vaikuttavaan koruideaan, johon mulla on melkein kaikki tarpeetkin. Ehkä uskallan kokeilla...

    Krya på dej!

    PS. Nyt on heppakuva blogissa, jos et jo huomannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, ei tuota ensimmäistä pirtanauharannekorua vielä kehtaisi myydä. Pitää harjoitella kiinnitystä vielä :D
      Heh, vielä jos saisi niistä itse huovutetuista yhtään pöllön näköisiä :D Kyllä meille jossain vaiheessa tulee huovutuskurssi, mutten tiedä tuleeko vielä ennen joulua vai ehkä vasta keväällä.
      Kokeile ihmeessä, korujen teko on kivaa! :)

      Poista
  4. Oletpa tehnyt kivan näköisiä korviksia! Nuo höyhenet ja nahkasuikaleet ovat hauskoja. :)

    Toivottavasti olo helpottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Noita nahkasuikaleita olen suunnitellut tekeväni jo iät ja ajat, nyt on tehty muutama ja lisääkin voisi kokeilla!
      Onneksi helpotti että pääsin kouluun, tänään tosin on taas päässä surissut. Mutta hähhää vapaapäivä!

      Poista