22. lokakuuta 2012

"Määrittelemätön virustauti" sepusteli hoitsu ja määräsi mun nieluviljelyyn. Yyh. Siellä sitten ensin kokeili hoitsu, minä ykäsin, sitten kokeilin minä itse ja ykäsin, tuli toinen hoitsu neuvomaan lisää ykäystapoja ja hoitsu kokeili ja minä ykäsin... Lopputulos: ei varmaan onnistunut. Huomenna selviää. Mulla oli jopa aamusella 36,9, mikä on mun mittapuulla suorastaan kuumetta, kun ei tosiaan nouse millään kuume, eikä ainakaan aamuisin.

Seikkailin siis tänään terveyskeskuksessa, ekaa kertaa tuolla labrassa ja löysinhän sinne. En kyllä ensin tajunnut että missä on se vuoronumerotaulu, sitten kun se kiljahti niin melkein pomppasin pystyyn. Nousinkin sitten ylös ja menin oikein hakemaan sitä, siellähän se oli, katon rajassa ihan miun selän takana, mokoma ruutu. Sitten hiippailin pidemmälle käytävään, kun nolostuin pyörimistäni :D ja jäin odottamaan että apua, menikö se mun vuoro jo vai ei.. :D Onneksi ei.

Sitten muistin että mulla on mukana e-pilleriresepti ja kävin kysymässä vastaanotossa että saako sitä uusia sitä kautta. Täällä kun tosiaan jätetään reseptit terveyskeskukseen eikä apteekkeihin, kuten Raisiossa. Ne eivät sitä uskaltaneet ottaa, vaan vanhempi hoitaja ohjasi minut menemään "neuvola" -ovesta sisään, siellä on se seksuaalineuvola. Siis ihan oikeasti, se nainen oikein kuiskasi sen, hyi, onpas hävettävä paikka! :D Ja siis en nyt muista mikä se paikan nimi olikaan, mutta seksuaali-jotain. Siellä missä on perhesuunnitteluneuvolat ja muut.
No löysin sitten sen kamalan paikan ja koputtelin ovelle ja sainkin jätettyä reseptini sinne. Luulin että pitäisi varata gyneaika, mutta ei ainakaan mitään semmoisesta puhunut. Voin kai sen varata myöhemminkin, kunhan nyt saisi pillereitä edes :D

Olipas taas :D Nauratti se hoitaja.

Hikisenä ja puuskuttaen kävelin vielä terveyskeskuksesta Valintataloon muutaman metrin ja hain Ellos-pakettini. Kylläpä otti taas moinen urheilu koville. Inhoan olla kipeänä, muutenkin huono kunto ja kipeänä tuplasti :D

Tilasin yhden neuleen, ponchon ja tuubihuivin. Päiväpeitettäni ei tullut, yhyy :( Olisi kaivattu!

Tämä ei nyt mun päällä näytä pitkän malliselta, olisi pitänyt olla pari numeroa isompi, mutta tilasin jo isoimman mitä oli. Nyt kun se jää lyhyen malliseksi, tulee jotenkin kasarifiilis... Noh. Tavallaan ihan ok silti.

Tämä kuuluu periaatteessa tuohon neuleeseen, mutta ajattelin sitä käyttää muissakin yhteyksissä :)


Ponchon tilasin mustana ja niin isona kuin sai, ehkä liiankin isona, mutta onpahan ainakin kerrankin kunnon viitta :D hrr mikä holotna, tuli vaan mieleen :D Harmi ettei mustasta oikein näy nuo yksityiskohdat äkkiä katsottuna. Kiva silti. Katsotaan nyt tuleeko tilattua enää mitään tuolta, kun se on kummiskin aina hiukan arpapeliä. Näitä tulen kummiskin käyttämään :)

Nyt menen tekemään lisää lämmintä juotavaa!

4 kommenttia:

  1. Hyy, nieluviljely... :S Mulla on kans tosi herkässä yökyök-refleksi joten ei tosiaan mitään kivoja oo tuollaset. Onneksi se on suht pian kuitenki ohi, oletettaen että sen saa onnistumaan vaikka muutamallaki yrittämällä edes :)

    Hihittelin täällä keskenäni tuolle hoitajan käytökselle, tosin jospa se halus olla vaan hienovarainen ja ajatteli ettet halua että salin täydeltä ihmisiä kuulee että oot menossa SEKSUAALIneuvolaan! :D Täällä se on muistaakseni hienotunteisesti perheneuvola-nimellä.

    Siis kuuluuko tuohon mustaan juttuun kans tuollanen kaula-juttu, vai onko se joku erikseen tilattava? Joku tuollanen viitta olis kiva mutta kun veikkaan etten kuitenkaa osais käyttäytyä sen kanssa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ne ei onnistu, ei millään. Ihan sama mitä kikkaa kokeilee. Ilokaasu ja nukutus on vielä kokeilematta :D

      Heh. Täälläkin on perhesuunnitteluneuvola tms, mutta tuo on vielä erikseen. Raisiossakin oli vaan perhesuunnittelu, siellä kävin jonkun kerran. Muistaakseni se oli vaan 25-vuotiaaksi asti, ellei sitten siis sitä perhettä ala tulemaan. Muuten piti sitten mennä perusarvauskeskuslekurille tai Mehiläiseen/Pulssiin.

      Siihen ois kai saanu tilata semmoisen. Aika kivalta sekin kyllä näyttää kuvassa.
      Tuo viitta on kyllä kiva, semmoinen suojavaate kun on läskipaska-päivä :D Oikein iso kaapu aina parempi :D Tuo oli jotain mega-kokoa, 50 -jotain, vaikka todellakaan en tarvi yläosaan sen kokoisia vaatteita, alaosa on sitten erikseen ;D

      Poista
  2. Minäkään en pidä nieluviljelyn ottamisesta, mutta kyllä se on aina saatu otettua (yleensä ekalla kerralla). Onneksi en ykäile, vaikka kurjalta tuntuukin. En käsitä miten oot voinu kokeilla itse sen ottamista, en IKINÄ suostuisi itse yrittämään O_o.

    Ruumiinlämpö on jännä asia. Se voi pysyä pitkään samana, ja sitten se voi myös vaihdella ihan terveelläkin ihmisellä (varsinkin naisella kuukautiskierron mukaan). Mun vakio eli +37,3 on ihan normaali, ei siitä kukaan sairaalassakaan huomauttanut. Ja välillä se on sitten 36,5 ja sekin on ihan ok. Taidan olla vaihtolämpöinen otus ;D. Pointtini tässä jaarituksessa taisi olla se, että mittaria on välillä turha tuijottaa, parasta mennä oman fiiliksen mukaan. Jos tuntuu pahalta, niin tuntuu pahalta vaikkei mittarin mukaan mitään vikaa olisikaan.

    Toivottavasti pöpö katoaa pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on niin paha tuo ykäily, että ykään välillä hampaita harjatessakin. Itse on tavallaan ihan ok kokeilla ottaa, kun ainakin tietää missä se puikko menee. Ei se kyllä ykäilyyn auta.

      Mulla ei yleensä kamalasti vaihtele, siis ns. lämmön puolelle. Yleensä olen alilämpöinen. Sukuvika. Jos menee yli 37, se on harvinaista ja tuntuu kanssa. Olo on kuin seinään lyödyllä. Mulla tuo kuumeilu ei voinut johtua kk-kierrostakaan kun en ollut ainakaan siinä perinteisessä vaiheessa missä se olisi voinut lämpöä nostaa, jos nostaisi.
      Joskus kirjoitinkin vanhaan blogiin, että silloinen lääkäri nauroi että lällislää onko susta tullut aikuinen, kun valitin ettei kuume nouse. Se ei vaan nykyään nouse, vaikka olo olisi kuinka kenkku. Sitten kun nousee edes hiukan, niin on ihan kuitti. Ja sitten ketuttaa hoitsut jotka sanoo että "sehän on melkein normaali lämpö". Mun normaali lämpö on 36,5 ja monesti alempi. Pitäisi ammattilaistenkin tietää että se on ihmiskohtaista miten lämpö menee.
      Toivotaan että pöpö häviää, ei vaan kyllä näytä toivomiset auttavan... pitää varmaan oikeasti mennä ulos ja jäädyttää itsensä, jos pöpt kuolisi kylmään tai sitten villiintyisi oikein kunnolla että pääsisi tästä on - off -kipuilusta eroon.

      Poista