21. lokakuuta 2012

Justiinsarallaa. Tällä on kuumetta. Siis mitä missä milloin? Mistä oon se itselleni kehinyt? Onhan mulla nuhanen olo ollut melkein koko viikon, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Mutta kuumetta. Ei mulla oo ollu kuumetta ikiaikoihin. Hmh.
Just sopivasti näin syysloman loppuessa sitten. Kahellaan huomenna mikä on olo. Ei kyllä kiinnostais mennä arvaushoitsulle käymään, viime kertaisen jälkeen. Tosin nyt voisin sanoa että lällää mulla on ollu kuumetta. Mutta se vaan että edelleen se hoitsujen aika on aamusella, eikä mulla juuri aamusella lämpöä ole. Että siis valehtelijana kummiskin kohdeltaisiin, lol.

Ja mitähän se hoitsu päättelisi siitä että se edellinen lekuri kirjoitti lähetteen psykolaan.... :D Sieltä muuten soitettiin kanssa viikolla ja selitin asian puhelimessa lääkärille ja hän oli aika kummissaan kun lääkäri oli laittanut minusta lähetteen heille. Laittoi lähetteen menemään takaisin, toivottavasti pienen viestin kera... Vois lääkäri kuunnella potilasta eikä jäädä jumiin omiin päähänpinttymiin.

Keskiviikkona tuli Johanna-kirjakerhosta tilaamani kudontaan liittyvä kirja, joka kyllä oli pettymys. En tiennyt tarkkaan mitä tilasin, mutta edullinen hinta houkutti. Ehkä vähän liikaakin silti tuosta läpyskästä, jossa ei mitään kamalan tärkeätä ollut, yksinkertaisia mattomalleja vain vesiväreillä maalattuna, about noin. Noh..

Juju -kirjakerhon liittymispakettini hain perjantaina postista ja se oli kyllä tilaamisen arvoinen! Lahjat oli kivoja, mutta voi noita kirjoja! Hirmu inspiraatio alkaa kirjoa ja neuloa! Etenkin pari kirjontajuttua houkuttaisi, pieniä sisustuksellisia juttuja. Neulonnassahan mulla on menossa mm. pipo tällä hetkellä.

Kaikki kirjat. Riepumattokirja oli pettymys, kaksi muuta... aaahhh...

Tämmöinen ensi kesäksi!


Sulka ja tuollaisia tauluja; mulle heti nyt!
Tällaisen jos jaksaisi vääntää, tai parikin!

Myös varteenotettava kassimalli ensi kesäksi!

Pitäisiköhän koettaa tällainen vääntää jouluksi? Tai yleensä edes täksi talveksi?

Ihania ohjeita nuo kirjat pullollaan, tekisi mieli toteuttaa kaikki ohjeet!


Tilaajalahjana JUJU:lta tuli muistikirja ja sitten nämä bambuiset puikot ja puikkosuoja. Nanson merkki löytyy, mutta silti hieman epähuoliteltu vaikutelma tuli tuosta suojasta, hiukan oli vedetty saumoja sinne tänne.

Laukku oli hyvän näköinen, sinne on hyvä sulloa puikkoja yms. joita onkin jo ihan hyvä määrä, vaikkei toki tarpeeksi! :D

Ellokseltakin tuli noutolappu viikolla, mutta kuinkas ollakkaan, vaikka olin valinnut sen tili -vaihtoehdon, niin silti tuo paketti pitää maksaa noudettaessa. Eli enpä hakenut, ensi viikolla haen, eläköön rahapäivä! Kumman pieneltä se paketti näytti, mahtaneeko siellä olla sitä päiväpeitettä, höh. Olisi ollut kiva. No, muutenkin tökki tuo juttu niin ei ylläri jos ei siellä sitä peitettä olekaan. Vai onko muilla kokemusta, pitääkö ensimmäinen paketti maksaa noudettaessa vaikka on valinnut sen lasku-tili-hässäkän? Kun mulle kyllä tuli ilmoitus että saan ostaa 400 euroon asti ja maksuaikaa on etc, mutta öö silti tämä? Ja ei, en aio ostaa ikinä tuolla summalla ellokselta tavaraa kerralla :D

Huuto.netistä bongasin yhden kudonnan sidosoppiin liittyvän kirjan ja koetan sitä nyt huudella. Vanha kirja, mutta eihän ne sidokset ole mihkään muuttuneet.

Mutta nyt väsyttää, poistun petiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti