16. lokakuuta 2012

Odottavan aika on pitkä. Tilasin kai joskus viime viikolla varmaan alkuviikosta Johanna -kirjakerhosta yhden kirjan (kutomisesta) ja liityin JUJU -kerhoon, jossa on pelkästään kaikenlaisia kädentaitokirjoja. Sieltä sai valita kaksi kirjaa hintaan 1e/kpl ja lisäksi liittymislahjana tulee bambupuikkoja yms. Nyt vaan odottelen että koska milloin saapuupi postia :D Muulloin tuntuu kyllä tulevan liiankin äkkiä esmes. kuukausittainen Johanna -kerhon lehti, mutta nyt ei aika kulu, ei niin ollenkaan.
Loppuviikosta taisin tilailla Ellokselta pari paitaa kokeiluun, yhden tuubihuivin myös. Jos hommat menee oikein niin mukana tulee tarjouksella päiväpeite meidän sänkyyn. Oon vaan niin malttamaton että epäilen jo että oon laittanut tietoja väärin tai ne katsoo Ellokselta ettei mulle voikaan mitään postittaa kun valitsin laskutuksen :D

Nyt sentään yksi odotus päättyi, justiin soi puhelin ja fysioterapiasta soitettiin, ensi viikon perjantaiksi on nyt ensimmäinen aika! Ja naisfysiolle, jes! Pitää käydä ostamassa itelle verkkarit että on jotkut housut millä mennä jumppaamaan :D Mun kotihousut on nimenomaan just ne kotihousut, nukkaset ja melkeen puhki kulutetut, haarat on jo paikkailtu ja nytkin on yksi sauma auki :D Eli ehken mene niillä tuonne..

Olen sen verti ollut jo ahkera, että olen imuroinut yläkerran ja pessyt yläkerran vessan. Vielä jos pyyhkisi kostealla liinalla yöpöydät, kun niihin jotenkin kummallisesti aina pesiytyy semmoisia kummallisia pyöreitä jälkiä... :D Mulla pitää ainaskin aina olla joku vesi- tai mehulasi yöllä vieressä.

Mutta ennen kuin otan alakertaa käsittelyyn, voisin laittaa niistä muutamista sisustuksellisista muutoksista kuvaa tänne, napsin eilen parit kuvat (fiksusti ennen siivoamista :D)
Melkein kaikki esineet ovat olleet täällä jo miehen isän asuessa, nyt vaan kaivettiin esiin niitä tuolta yhdestä huoneesta minne niitä ennen remonttia sullottiin.

Vanhoja kirjoja, siis vanhoja. Toinen ainakin on raamattu. En uskalla edes koskea niihin kun ovat niin haperoja.

Kuka tietää mikä tuo "laatikko" on kirjojen tasona? Pieni arvoitus teille:)

Olkkarin ikkunatasolle laitoin joku aika sitten Tiimarin alesta ostamani kynttilät, kun keksin että mullahan on tuollaiset jalat, jotka saatiin joskus miehen äidiltä. Toinen jalka on vähän venkura, mutta no jaa.

Samalla ikkunatasolla on jo rempasta asti olleet nämä kaksi majakkaa, aivan ihanat, vaikkei meillä muuten olekaan mitenkään merihenkistä (mitä tietysti Naantalissa pitäisi olla). Miehen isä on nämä saanut lahjaksi miehen siskoilta. Hän keräsi kaikkea meriaiheista.

Toisen ikkunan edessä on kasvuston välissä tämä jo nähty sininen penkki. Sen päälle laitettiin miehen isän itsensä tekemä peli, mikäs tuon nimi taas onkaan. Tälle kaksikolle voisi keksiä paremmankin paikan. 

Miehen isän aikainen vanhahko vaaka. Hauska yksityiskohta keittiön ikkunatasolle, sopii vielä sisustukseen kun on väriltään valkoinen.

Kaikenlaista kippoa ja kappoa on myös jäänyt tänne, yksi on tuo Arabian kannu, joka löysi paikkansa keittiön kulmahyllystä.

Vaikken kauheasti mitään Arabiaa tms. fanitakaan, niin tämä on kyllä aikalailla munkin silmään sopiva!

Mutta jos sitä menis tuonne alakertaan hommiin, eikä lusmuilis tässä ;D Vois käydä vilkaisemassa postilaatikon, jos sinne olisi eksnyt jotain kivaa. Aiemmin ei vielä ollut, yleensä täällä tulee posti aikaisin, mutta tänään on kyllä semmonen tuuli ja puhuri, ettei postinjakajilla varmaan ole kivaa...

2 kommenttia:

  1. Laatikosta en osaa sanoa mitään, mutta pelin nimi on Fortuna. Nuo majakat on aivan ihanat, näin tuontapaisia täällä sisustusliikkeessä kesällä. Kolmikko ei vaan ihan mahtunut budjettiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fortuna, sehän se olikin :)
      Laatikkoa en vielä paljasta, jos joku muukin uskaltautuisi kommentoimaan ensin :D

      Poista