24. tammikuuta 2013

Jösses että on näpit jäässä! Jos vaikka näppiksen näpyttely vähän lämmittäisi..

Tänään oli kyllä kiva pakkaskeli ulkona, mutta eipä se varmaan ole vaikuttamassa mun jäisiin kätösiin. Tarvitsisin vissiin sormikkaat sisälläkin..



Mynämäellä oli tämän näköistä tänään.
Ja muuallakin oli todella ihanaa, kun kaikki oksat ja risut ja aidat oli kuuran ja huurteen peitossa! Harmi vain että huomasi kuinka ne alkoi jo sulaa, ei varmaan ole enää huomenna näin kaunista. Mutta ehkä jos olisi yöllä pakkasta niin voisi huomennakin olla yhtä nättiä...
Nämä kuvat on kännykällä napattuja, ai että harmitti kun kamera ei ollut mukana, niin ei saanut makrokuvia ihanista kiteistä!

Käytiin Desthean kanssa yksi päivä vähän vielä katsomassa viimeisiä alennusjuttuja. Itse kotiutin Glitteristä muutaman korun järkyttävän halvalla :D


Glitterin ostokset taisi olla jotain alle 6e yhteensä. Kynsilakka löytyi Seppälästä, tuollaista metkaa öljyistä. Vaihtelee väriä niin kuin autosta valunut öljy/bensa(?) tekee.
Nuo oikeanpuoleiset korvikset oli ihan must, niin art deco:t! 
Hei muuten, joku vois kertoa mulle mikä on statement-kaulakoru? Tai siis tiedän että ne on sellaisia isoja, mutta siis mikä idea siinä nimessä? Mikä juttu? Oma kaulakoruni ei kyllä ole statement, mutta aika ihana muuten!

Koululta joskus nappasin tapettikirjasta yhden sivun, Ikeasta ostin siihen kehyksen joku aika sitten. Vielä kun saisi sijoitettua tämän johonkin ;D

Desthean kanssa ostosreissulla ostimme myös puoliksi paketin liitutaulukontaktimuovia. Hauskaa tavaraa. Sain jo hiukan sitä kokeiltuakin:


Päälystin liitutaulumuovilla tämän purkin, jonka joskus sain joululahjaksi Desthealta.

Pääsyy miksi ostin muovia oli tuo laatikoston yläosa, josta puuttuu kaksi leikkuulautaa. Siinä on ollut vain tyhjä kolo ja se on ärsyttävästi edesauttanut sitä että aterinlaatkossa on aina pölyä. Lisäksi se oli aika ruma. Nyt siinä on tuo minun ihan itseni taiteilema suoja, jotain jostain hyllystä jäänyttä lastulevyä sahasin oikean kokoisen palan ja päälystin muovilla. Hiukan huonosti, kun en huomannut vetää esim. viivottimella muovia ihan tiukkaan levyn päälle, nyt siinä on tuollaisia ilmakuplia, mutta nojaa, olkoon. Ehkä viisastuneena teen myöhemmin uuden ja paremman. Nyt saa luvan olla noin hetken. Sain tyydytettyä tuon vimmani :D
Ehkä vedän sitä muovia noihin keittiön kaakeleihinkin, ne on ne vanhat, joissa on siellä täällä jotain tipuja ja pupuja(??) ruskean sävyillä, en oikein pidä niistä, mutta eihän niitä rempatessa voinut tietenkään vaihtaa "kun ne on ihan ehjät ja hyvät".... Miehet :D

Hei, mun kädet lämpeni ihan inan! Vau. 

Varasin tänään ajan kampaajalle, on taas hiukan kulunut aikaa.. Ei onneksi niin paljon kuin mitä viimeksi. Silti on juurikasvua jo niin paljon että hiukset näyttää enemmänkin tummilta kuin vaaleilta. Hyh. 
Mietinnässä on otsatukka... Olen ollut perinteistä otsatukkaa vastaan iät ja ajat, mutta nyt se jotenkin kiehtoo... Saas kattoa mitä teen. Olen kuitenkin varma, että jos sen leikkautan, niin se ei ole sellainen ihana otsis josta haaveilen, vaan sellainen joka kupruilee ja sojottaa joka suuntaan ja on aina rasvainen... :D Mutta sittenpähän pääsen siitäkin vimmasta. Ei tarvitse kokeilla taas muutamaan vuoteen, jos nyt kestää jonkun kuukauden perusotsista. Äkkiä vaan kasvattaa sen pitemmäksi.

Näpsy työhuoneessani. Olen koittanut opetella käyttämään tuollaista öö hainhammasjuttua vai mikä tuo on. Aika hauska. Varsinkin kun hiukan kieputtaa hiuksia ennen kuin nipsaisee kiinni. Aah, tässä kuvassa ei näy mun juurikasvu ja tukka on ihanan värinen :D

Mutta nyt, jos menis vaikka hakemaan teetä. Vois tulla lämmin!

3 kommenttia:

  1. Tuo liitutaulukontaktimuovi kiehtoo minua, olisi kiva kokeilla (vaikka en vielä tiedä mitä kaikkea sillä voisi tehdä). Missä sitä myydään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiimareissa ainakin, sieltä ostin itse. Olen myös nähnyt sitä täällä päin Muovitukussa, jossa on kaikkea mahdollista.
      Askartelukaupoistakin varmaan saa :)

      Poista
  2. Kiitos postista, se tuli jo tänään! Onneksi posti-pate ei ollut aivan täsmällinen sielläpäin. ;)

    VastaaPoista