1. helmikuuta 2013

Uusi kuukausi, uudet kujeet.
Jos vaikka olisi shoppaamatta niin jumalattomasti... Vähän lipsui tämä kuu käsistä. Tai siltä tuntuu :D
Tässä kuussa kun on menoja kuitenkin muutenkin, bussilippua, koulumaksuja, henkilökorttikin poliisilta. Huh.

Koulua varten on tullut ostettua kaikenlaista ryijymatskua, ja ikinä ei saisi mennä kaverin kanssa Jättirättiin tai Tarjoustaloon, eikä ainakaan asiaa auta, että koulukaverilla on oma lankakauppa..... :D

Mahdollisia ryijymatskuja. Ei kyllä hajua missä näitä käyttäisin, mutta... :D Meillä kun on tehtävänä tehdä erilaisia pieniä ryijykokeiluja aiheilla uusi/vanha, arki/juhla yms.


Nauhoja. Ah, nauhoja! :D Näistä joku menee ehkä siihen joskus ostamaani Elloksen ponchoon, jos saisi sitä kurottua hiukan pienemmäksi.

Huovutus mokoma sai innostumaan......

Ja tupsukehikko!! Tämmöistä olen katsellut kauemmin, mutta nyt sain edullisemmin kaverilta. Must ostos. Tupsuja pipoihin, vanttuisiin, kaulaliinoihin, säärystimiin, vaatteisiin, tupsuja tupsuihin, tupsuja tupsuja!!!!

Ja ihanaa paljettilankaa, kokeilisiko pipoa vai mitä... Ja tuollaista hauskaa mustaa huitulalankaa, jota ajattelin kokeilla säärystimiin ylä- ja alaosaksi... :D

Milläköhän ajalla mä kaikki ideani toteutan.... Onneksi parin viikon päästä on loma :D 

6 kommenttia:

  1. hei mitä on nimeltänsä tuo alimman kuvan violetti(?) lanka? näyttää novitalta mutten uskalla veikata mitään, ja tuotahan pitää ostaa sitten kun rahaa tulee...
    nimim. blingbling-myssyköitä lisää mulle! :D

    VastaaPoista
  2. Se on Säde -lankaa. Ite ostin sitä joskus Kodin1:sestä mustana ja tein pipon. Nyt kaverin kaupalla näin violettiakin ja oli ihan pakko ostaa! Hintaluokka on ollut jotain 2.50e 50g kerästä.

    VastaaPoista
  3. Pitääki mennä sitte RobinHoodiin (juurikin sinne Karismaan), siellä usein on vähän halvemmalla langat kun Prismassa missä yleensä käydään :) Minkähän verran tuota menee sellaseen reilun kokoseen myssyyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tjaa... Mitäs sitä mulla meni.. tein semmosen hiukan löysän... Kaksinkertaisena sitä neuloin, kun tuo on tosi ohutta... En kyllä muista.. Olisinko silloin ostanut neljä kerää.. Hmm.. Mutta sitä jäi kyllä jonkin verran jäljellekin. En uskalla sanoa nyt mitään :D Itsekin otin nyt vain pari kerää, kun tiedän että saan lisää tarpeen tullessa..

      Poista
  4. Hih, tupsuhulluus iskee :). Kuusenkoristeinakin ovat aika hauskoja. Nauhat ovat oma heikkouteni, joten ymmärrän täysin innostuksesi. Ja hei, ei se mitään että ideoita on enemmän kuin aikaa, se kuuluu kuvioon :D. Kamalaa olisi jos aikaa olisi enemmän kuin ideoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iskee, iskee! Hei, hyvä idea! Onpahan syy tehdä miljoona tupsua :D

      Hyi, tuo vaihtoehto olisi ihan kamala! :D

      Poista