9. tammikuuta 2013

EDIT. Vaihdoin selaimeksi Chromen ja nyt toimii. Päivitän kirjoitukseni loppuun lisäämällä eilen puuttuneiksi jääneet kuvat.

Toivottavasti olette nauttineet musiikkipostauksestani *grin*
Olen aika in lööv taas muutamiin Sturmiksen uuden levyn biiseihin. Kaikki eivät ole vielä sydäntäni vallanneet, mutta eiköhän se siitä korjaannu :D
Tuo Fatherland on musta niin ihana, koska miellän sen kertomaan Talvisodasta. Ainakin löydän siitä yhteyksiä. Tiedä sitten. Musiikki ja kappaleethan on jokaiselle erilaiset.

Tässä ollaan edelleen kipeinä, lämpöily on tainnut hiukan hellittää, vaikka koenkin oloni edelleen kuumeiseksi. Miehelle juuri sanoinkin, että tältäkö normaali-ihmisistä tuntuu ihan aina; että on lämmin. Minulla ei juuri ole ollut kolmeen viikkoon jalat tai kädet kylminä, mikä on minulle normaalia huonon ääreisverenkierron ja normaalisti alhaisen ruumiinlämpötilan takia. Siksi onkin yleensä niin tylyä kuulla että alle 37.8 astetta on vain "lämpöilyä". Kyllä se mulle on kuumetta.


No jaa, mutta pointti on siis että lämmintä on piisannut :D Nenäkin alkaa olla jo sen näköinen että joo, kolme viikkoa on niistetty. Ihme ettei kurkkuni ole ihan riekaleina, kun on se kolme viikkoa myös yskitty. Koetin jo viime lauantaina mennä päivystykseen olon takia, mutta eivät ottaneet sisään kun mulla oli vaan nuha. No, säästin sen päivystysmaksun... Olo ei nyt kuitenkaan kohentunut niin varasin tiistaina hoitaja-ajan, koska tarvitsin saikkaria. Yllätyksekseni hoitaja laittoi heti kerralla kolme päivää saikkaria ja totesi että olen kipeä :D Kun aiemmin olen tuolla kokenut itseni lähinnä lusmuilijaksi. Ehkä tosiaan näytän aika kamalalta kolmen viikon tauteilun jälkeen? :D Lähetti myös tulehdusarvoja kokeilemaan ja olihan ne koholla, mutta ei "tarpeeksi". En saanut antibioottikuuria. Miehellä oli arvot kipeinä ollessaan liki sata, se sentään sai kuurin. Ehkä munkin pitää vielä nostella niitä arvoja pikkusen ittekseni että saisin apua.....
No jos ei ensi viikkoon mennessä ole normiolo niin vaadin kuurin oli mikä oli, nytkin jo missaan ensimmäisen viikon koulua ja yhyy jään jälkeen niin että oikein hampaita kiukusta vihloo. ; (

Tänään (eli aloitin kirjoittamisen eilen 9.1) on ollut jo oudon normaali olo, jos ei välillä iskeviä yskänkohtauksia oteta lukuun. Toivottavasti kyseessä ei ole taas parin päivän jee-olen-paranemassa-huijaus, vaan ihan oikea paraneminen.

Tässä kuva niistä Pentikistä Raumalta ostamistani joulukuusenkoristeista. Tuollaiset jäätyneet pallot. Aika ihanat. Pitäisi varmaan korjata ne jo pois, mutta minusta ne voisi olla periaatteessa vielä jonkin aikaa, kun ne on enemmänkin talviset, eikä jouluiset. Vai?

7 kommenttia:

  1. On se nyt kumma kun ei tauti taitu :(. (Omituisen näköinen sanapari tuo tauti taitu.) Jospa miehen antibioottikuuri lopettaisi kierteen sinunkin osaltasi. Mä olen ripuloinut kolme viikkoa. Vaihdetaanko välillä ongelmia :P?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tuntuu osittain talttuneen. Yskä on ja pysyy.. Pitää katsoa hakisiko siihen jotain vahvempaa troppia.
      Huh, saat kyllä yskäni, mutta jos kuitenkin itse kieltäydyn sinun tarjouksestasi? :D
      Ei kyllä ole hauska asia tuo, toivottavasti helpottaa!!

      Poista
  2. Miulla on vielä yskä ja nuha, kuitenkin käyn koulussa, siksi ei ollut kuume. Joululoman aikana sairastuin flunssaa. Nyt huomasin että flunssan epidemia leviää jo koulussa. Talven flunssa on normaali.. Paranemisia! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla tuntuu olevan nyt jotain liikkeellä. Jonkinlaisessa kunnossa voi kouluun mennä, mutta ei liian aikaisin, ettei väsytä itseään ja kaupanpäällisiksi tartuta muita.
      Kiitos :)

      Poista
  3. Kas kun ei itelle tullu tuo selaimen vaihto mieleen, no hyvä et se auttoi. :D

    Ei niitä antibiootteja vissiin nykyään niin kovin helpolla anneta, ku pyrkimyksenä kai on että ihmiset mahd. vähän söis niitä ku mitä enemmän ihmiset niitä napsii ni sitä vastustuskykyisemmäks ne bakteerit ajan myötä muuttuu.. :P
    Nyt onkin kyllä ihan hirmu paljon flunssaa ja kuumetta liikkeellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jes auttoi! :D Vaikken siltikään oikein chromesta muuten tykkää.

      Eipä anneta ei, mutta on sekin ikävää että kansa on viikkoja kipeä.. No, saattoi talttua ainakin jotenkin tää mun pöpö jo ilmankin, onneksi. :)

      Poista