1. joulukuuta 2012

Hrr.. Jäässä ytimiä myöten. Lumen kolaaminen ei olekaan tarpeeksi hikistä hommaa. Eilen olin koko loppuillan jäässä kolaamisen jälkeen ja tänään kun piti kolata uudelleen, niin kas, jäässä ollaan taas. Menen pian lämpimään suihkuun. Sit vois laittaa takkaan valkean ehtooksi.

Ensi viikolla on koulussa leppoisaa, tunteja on vain ti ja ke, ja kuulemma keskiviikkonakin vain ruokailuun asti, vaikken kyllä itse muista että semmoisesta olisi ollut puhetta.
Seuraava viikko taas onkin rutistamista, pitkiä päiviä ja vielä lauantainakin koulua. Lisäksi on yksi koe ja yhden tehtävän palautus. Onneksi sitä tehtävää voi tehdä ensi viikolla.
Lisäksi on tehtävä tuotelappuja myytäviin tonttulakkeihin ja tiskirätteihin. Vielä pitäisi olla käyntikorttejakin, kiva kun ilmoitetaan näin ihan viimetingassa tämmöiset. Menin sitten tilaamaan VistaPrintistä valmiilla pohjalla 250 kpl kortteja. Perhana että se postituskin maksaa, kun oli pakko ottaa nopeampi toimitus, kun okei, se 14pv olis ehkä just ja just riittänyt, kun 15.pv on ne myyjäiset, mutta en kyllä riskeeraa.

Tonttulakeistakin sain vähän palautetta, kun olin sitten innoissani ommellut ne kotona jo valmiiksi enkä tajunnut että siinäkin on joku järjestys miten ne pitää ommella ja mulla on nyt sitte tietysti "väärin". Vaikka sinne sisällehän ne jää, kun lakin laittaa päähän... Ja harmittaa kun jos oltais saatu vaikka ohjeet paperilla niin oisin voinut tehdä ne oikein. Kiva sitten kun muut saat opastusta että miten kuuluu ommella.. No, oma moka kun olin niin innoissani sen ompelun kanssa, enkä ajatellut tai malttanut odottaa. Höh. Mitenköhän mä sitten hinnoittelen ne mun lakit, kun ne pitäisi myydä kaikki kai samassa pöydässä ja mulla on niin "rumat" ne ompelut kun muilla on paremmin.. Tosin en mä kyllä niistä muutenkaan pyytäisi montaa euroa, toisin kuin kai sitten pitää pyytää... No, kahellaan. Voin ottaa ne omaan pöytään ja myydä erikseen halvalla :D



Siinäpä niitä lakkeja. Saa tulla ostamaan pois, jos kelpaa. :D


Vähän sneakpeakkia korviksista. Pitempiäkin on tulossa.

Käytiin tuossa viime viikonloppuna Raumalla kun siskonlikka piti ennakkosynttärikaffet, täytti itseasiassa tänään virallisesti 18! Jestas, että sitä tuntee itsensä jo vanhaksi :D
Minä vein lahjaksi New York -teemalla kellon ja valokuvakehyksen ja jo syksymmällä ostamani ny rekkari-naulakon.
Sain itsekin pienen "joululahjan":

Ihana!!!!!! Tätä ei avata ikinä! Menee kokoelmiin :)

Koulukaveritkin on jo enemmän kuin selvillä pöllöfanaattiudestani, ja viikolla sainkin yhdeltä luokkakaverilta pöllölahjan:

Ihana pöllö, isuu kirjan päällä. Nimesimme tämän Oppi-Pöllöksi. :) Kiitoksia L!

Käytiin miehen kanssa Tarjoustalossa tiistaina, mies osti tarpeellista, minä kaikkea muuta... :D Lumihiutalevalon olkkariin ikkunaan, itseasiassa niitä pitäisi olla ainakin kaksi vierekkäin, mutta no.. Ja sitten nappasin pari koristeoksaa talvikoristeiksi maljakkoon:

Näitäkin voisi ostaa lisää, eivät olleet pahan hintaisia, mutta en viitsinyt miehen nähden ostaa enempää :D

Tiimarista löytyi viikolla tällaisia joulukuusen koristeita, joita otin pari. Kuusta kun ei kai tule, niin ripottelen koristeita sitten sinne sun tänne. Tässä yksi terassin oven kahvassa.


Mainitsinkin jo tonttuinnostuksestani, tuollakin on yksi tonttu. Tämä on ostettu ihan KKK-marketista, eikä maksanut kuin vitosen vai oliko vähemmän. Sillä on musta sydän tuossa lakissaan. Siis miettikää, tonttu jolla on lakissa musta sydän! Ei olisi joku vuosi sitten voinut kuvitellakaan kaupoissa sellaisia olevan..
Mulla jäi adventtikynttelikkö ostamatta, nyt mietin että ehtisikö vielä ostaa erinäköisiä kynttilöitä tuohon pöydälle ja tehdä niistä sitten kynttelikkö.. Hmm.. Kaikkea on hyvä suunnitella, mutta mistä rahat? :D

Veronpalautuskin menee varmaan koulumaksuihin, tyynymatskuihin ja kankaanpainojuttuihin. Onneksi nuo tiskirätit on jo maksettu :D Vielä ei ole kankaanpainomatskujen summa iso, katsotaan mitä kaikkea olen listasta unohtanut..


Ulkona on käynyt totaalimuutos, eilen tuli se odotettu lumimyräkkä. Onhan se kivaa kun on valoisampaa ja on se lumi vaan kaunista. Mutta arvostusta laskee nyt se, että raaka todellisuus on tuonut eteeni kolaamisen. Arvostukseni kerrostaloasumista kohtaan nousi eilen ja tänään :D No, ei se homma nyt niin paha ole, kyllä siitä selviää. Ja onneksi tuo mieskin sitten kolailee. Katsotaan mitä mieltä se on mun kolailuista, voi olla että se katsoo että mitä pirua, eikä päästä mua enää hommiin :D Nyt se oli mökillä ja minä kolailin yksin kotona. Onneksi sillä oli kai siellä mökillä ainakin hiukan omaa kolattavaakin.

Kolailun ohessa kuvailin hiukan tänään.

Joku oli käynyt ovella. Olis nyt koputtanut. Olis voinut päästä vaikka sisälle! (ja kyllä, meillä on jostain syystä tuoli oven edessä....)

Harrrakka. Ruokintapuun alla.

Vuoden ensimmäinen bongattu jääpuikko pihalyhdyssä!

Loppuun laitan vielä kuvan lumettomalta ajalta, tämä kyllä toistui tänäänkin aamusella...
Siellä se pihakurre käy varastamassa tipujen sapuskat. Mutta syötävä senkin on! Musta se on vaan söpö, mies ei oikein tykkää kun orava vaan "sottaa ja vie pikkulintujen ruoat". No joo, mutta kun....
Meillä on tommonen ruma pömpeli, vaikka halusin semmoisen hauskan kerrostalon näköisen lintulaudan. Mutta kun mies kävi ostamassa, niin tuommoinen tuli.. Oishan se nyt kivempi semmoinen nätti lauta. Varmaan maistus sapuskakin paremmalta! Ihan saletisti! :D

5 kommenttia:

  1. Ainakin kuvissa lakkisi näyttävät hyviltä, tosin tuo miesmallisi on hiukan-- jähmeä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, koulun miesmallinuket on aika... jänniä. Tuo vakavampi oli ehdottomasti parempi valinta, toinen malli on liiankin riemukkaan näköinen, itseasiassa aika pelottava virneineen :D

      Poista
  2. Orava voi viedä vaikka kokonaisen talipallon kerralla, jos hieman veemäiselle päälle sattuu. Eli olen vähän samoilla linjoilla miehesi kanssa. :D Tuo on ainakin hygieenisempi kuin lauta, kun tintit eivät pääse istuksimaan ruokansa päälle.

    Hienoja lakkeja ja korviksia. Nuo pienet punaiset karkkitangon näköiset on söpöt. Voi, noi jäljet oven takana on tosi hauskat. Mitäköhän on tintillä ollut mielessä? Henkilökohtainen reklamaatio sapuskan laadusta vai kiitos? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on talipötkö pallojen sijaan. Siihen ei orava ole vielä yltänyt.
      Mutta eikö vaan olis kivempi jos toi olis semmonen kerrostalomallinen? Eikös vaan? Joo? Joo? :D

      Kiitos :)

      Haha, toivottavasti olisi ollut kiitos :D Tosin luulen että se olisi reklamaatio talipötkylän sijoituspaikasta, sillä siihen eivät harakatkaan pääse käsiksi.

      Poista