8. joulukuuta 2012

Dear Santa. For this Christmas I wish... (read WANT)

Nythän on jo aika laittaa joululahjatoiveita esille, eikö? Tässä olisi muutama kohta minun lahjalistaltani.
Laitoin ihan hintatietojakin, jos joku muukin kuin Joulupukki haluaa tuoda näitä minulle :D Tiedot on tietysti vain suuntaa antavia.


Kastehelmi -tuikkukippoja huokailen. Kastehelmiastiatkin on niin ihania. Nimi yksistään on niiiin ihana.



Aarikan kynttilänjalat, voi apua!! <3 Ihan rakkautta! Nuo isot maksaa maltaita, mutta Prinsessaan saattaisi olla jopa joskus itselläkin varaa.



Festivo -jalat on kauniita ja ajattomia, vaikka sen olen tajunnut vasta näin aikuisiällä. Yksi jalka minulla onkin, tuo 150mm. Vanhuksilta peritty, niitä oli toinenkin, yhyy, minne lie hävinnyt. Koko sarja olisi kiva omistaa. Hinnat on Prisman.



Allas -kynttilänjalka on ihanan simppeli, silti siinä on jujua; nuo erikorkuiset jalat. Tyyliä ja tunnelmaa saa vaihdettua erilaisilla kynttilöillä.



Iih jos saisi jomman kumman keittiöön lampuksi! Olisi tarvetta, siis sisustuksellisesti ajatellen, nykyinen siniruutuinen lamppu hirvittää.



Yläkerran aula kaipaisi uusia valaisimia, kahta kappaletta. Alustavasti olen Ikeasta katsellut tälläisia halvempia ratkaisuja. Sitäpaitsi jotenkin tuosta varjostimesta tulee mieleen Lokki -valaisin, joka muuten sekin kelpaisi keittiöön...... ;D


Työ/askarteluhuoneeni kaipaisi myös uutta lamppua. Okei, onhan se aika prameaa että voi sanoa että "mun työhuoneessapa on kattokruunu", mutta kun ööh todellisuus on se että se kattokruunu on semmoinen hirveä kullan värinen hirvitys. Tämäkin on kai keittiön lamppu, mutta kyllä se työhuoneeseenkin kelpaa.



Näin joulun aikaan ainakin tuntuu olevan must, että on rusinoita ja manteleita pienissä Aalto -maljoissa. Mäkin haluan. Ja toki maljakotkin käy... Niitä taitaa olla jopa violetteina :)



Jälkiruoka-astiat olisi enemmän kuin tarpeelliset. Tällaisia voisi tulla kaksi settiä, kiitos. No okei, yksikin aluksi.

Lisäksi toivoisin kahviastiastoa, mielellään ainakin 6 kuppia lautasineen, värivaihtoehtoina valkoinen ja harmaa. Saa olla jotain kuviollistakin, kunhan ei kovin kirjavaa. Semmoista meille sopivaa. Valkoinen/harmaa/musta.

Ja jos ihan totta puhutaan, niin voisin ottaa ihan kunnon ruokailuastiastonkin. Isot lautaset, syvät lautaset, (leipä/salaattilautaset), juomalasit ja kunnon aterinsetin. Kaikkia mielellään ainakin kuudelle hengelle. Ja jos oikein saa toivoa, niin tietysti Taika -astiasto olisi se oikea, se mustavalkoinen. Laseiksi kelpaa ihan matalat juomalasit, mutta hienommat jalallisetkin käy.
Ja okei, ei meillä ole viinilasejakaan. Tai shampanjalaseja. Ei sillä että niitä usein tarvitaankaan. Mutta olisi kiva joskus kutsua joku pariskunta kylään ja tarjota ruokaa ja vaikka se viinilasillinen.

Kiitos Joulupukki jos toteutat edes jonkun toivomuksen!
(ja kiitos kaikille muille jotka haluavat auttaa pukkia lyhentämällä listaa!)

;)

8 kommenttia:

  1. Kastehelmi-sarja on minunkin mieleeni, se on kaunis :). Mutta meillä on kippoja ja kuppoja aivan riittävästi, niitä ei tartte tulla yhtään lisää!

    Listasi luettuani tajusin, että mää olen tänäkin vuonna miettinyt enemmänkin sitä mitä antaisin lahjaksi kuin mitä toivon lahjaksi :D (on muuten paljon vaikeampaa niin päin!). Siskolta toivoin lahjaksi seinäkalenteria ja sen sainkin. Siinähän ne tämän vuoden toiveet sitten ovatkin.

    Toivottavasti Joulupukki lukee blogiasi ja saat toivomiasi asioita ^_^.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnekas sinä, meillä on paha uupelo astioista!
      Minä mietin mieluummin omia haluamisia, se on helpompaa kuin muiden haluamiset :D Olen älyttömän huono lahjojen ostaja. Olen tässä(kin) suhteessa miesmäinen, en mä keksi mitään kivaa :D

      Luulen että joulupukki kauhistuu listan pituutta ja jättää tuomatta kaikki lahjat :D

      Poista
  2. Minäkään en ole tänä vuonna oikein miettinyt, mitä itse haluaisin. Muiden lahjoja sitäkin enemmän. Tällä viikolla kyllä näin lehdessä kuvan kauniista Lumoavan Kuningatar-riipuksesta. En kuitenkaan sanonut suoraan, että ehkä haluaisin sen joskus... Pussilakanoita ja pyyhkeitä en haluaisi, koska niitä meillä on ihan liikaa.

    Meillä on noita 120 mm Festivo-kynttilänjalkoja kaksi. Ihastelin niitä Anoppilassa (ilman taka-ajatuksia), ja seuraavana jouluna oli samanlaiset joulupaketissa. Siipalla on tuollainen matala Aalto-malja, jossa se säilytti meidän tapaamisen aikaan suunnilleen paristoja. :D

    Olet varmasti ollut ainakin tarpeeksi kiltti saadaksesi noin kivoja lahjoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, pussilakanat olisi kanssa hyvä lisäys mun lahjalistaan... kaikilla muilla aina on astiat ja lakanat, miksei meillä....? :D

      Paristoja! Häväistys ;D

      Ainakin niin kiltti että postipoika toi pienen paketin ;D Kiitos!!

      Poista
    2. Olipa nopea toimitus näin jouluruuhkan aikaan. *<:)

      Poista
  3. Ohhoh, nyt vasta katsoin, että tuo Kuningatar-riipus maksaa 275 euroa... Juu ei. Uusi riipuva pala Nominationiin rupesi tuntumaan toosi kohtuulliselta toiveelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohops! Onpa hintaa. Ihan piti mennä katsomaan millainen koru on kyseessä, kun en aiemmin tiennyt. Kaunis se on, kyllä minullekin saisi tarjota!

      Poista
  4. Kivoja nuo Aarikat ja Allas-kynttilänjalka! :)

    VastaaPoista