9. toukokuuta 2013

Buzzador

En tiedä muistaako joku vanhasta blogistani, mutta olen Buzzador-toiminnassa mukana. Olen saanut olla vasta yhdessä käyttäjätestissä mukana, sekin jo vuosi sitten. Nyt sain sitten vihdoin kunnian olla mukana valittujen joukossa, jotka pääsivät Veet-kampanjaan.

Tässä pieni alkuinfo mistä kampanjassa on kyse:


Saavuta ammattimaiset vahaustulokset kotona - Anna Veetin pitää sinusta huolta päästä varpaisiin

Vahalla on monta etua, joita höyläys ei voi voittaa. Sinä pääset nyt ystäviesi kanssa kokeilemaan Veet-vahatuotteita. Koe silkinsileä iho jopa neljä viikkoa.

Veet-tuoteperheeseen kuuluu ihokarvojenpoistotuotteita, joiden avulla saat silkinsileän ihon helposti ja nopeasti. Tulokset kestävät jopa neljä viikkoa. Onko sinulla normaali, kuiva tai herkkä iho? Veet-tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.


Kokeile tuotteita kotonasi kylpyhuoneessa. Easy Wax -tuote sopii käytettäväksi koko keholla ja Precision Wax on erityisesti suunniteltu kasvojen ihokarvojen poistoon. Lue lisätietoja tuotteista, niiden ominaisuuksista ja eduista sekä muodosta niistä mielipiteesi.

Kokeile itse
1 Veet EasyWax Sähkökäyttöinen roll-on-pakkaus
1 Veet Precision Wax & Care
1 Buzzador-esite

Jaettavaksi ystävillesi
Vahaliuskoja
BuzzTrack-kortteja
Miniesitteitä



Odotan todella innolla omaa pakettiani postista. Olen halunnut kokeilla vahausta ja liuskoja ja ties mitä vaikka kuinka kauan, mutta jotenkin aina on hirvittänyt niiden korkea hinta ja vielä pelko siitä, että mitä jos ne eivät sovikaan iholleni? Ja kaikki tietävät että sheivaaminen ja epilointi on niin tylsiä puuhia... Monet valittavat epilaattorin kivuliaisuudesta, mutta itse pidän siitä enemmän, verrattuna sheivaamiseen. Kipuun tottuu parin käyttökerran jälkeen. Mutta jos Veetin avulla saan kuvien kaltaiset (siis karvattomat) sääret niin woot woot elämäni muuttuu :D

Nyt on siis mitä mainioin tilaisuus päästä kokeilemaan Veet:in tuotteita ilmaiseksi! Ja vielä jakaa ystävillekin vahaliuskoja kokeiltavaksi. :)

Sääreni ovat aika öhm. ei niin kuvaukselliset, mutta lupaan laittaa kuvia tänne kokeilustani sekä ennen ja jälkeen -kuvia! (varautukaa)

6 kommenttia:

  1. Hain kans tuohon mukaan erittäin toiveikkaana, ja etenki tuo roll on-juttu kiinnosti. Mutta arvaas pääsinkö :(
    Minkälainen tuo Precision Wax on? Ja levitetäänkö vaha tosiaan iholle niiku pallopullo-deodorantti?
    Jos sulla jää ylimääräsiä testijuttuja niin täällä on yks joka on innokas vastaanottamaan niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei tosiaan ole vielä sitä pakettia, mutta pitäisi ensiviikolla viimeistään tulla. Olen itsekin vähän vielä ulalla noista tuotteista.
      Voin laittaa sulle tulemaan testiliuskoja :D

      Tämä on tosiaan toinen kerta kun pääsin mukaan kampanjaan, eli ei niitä kutsuja tule kovin usein, ainakaan ennen kuin on saanut pistetasonsa nousemaan. Tietysti myös kampanjan sopivuus itselle vaikuttaa. (ne kysymykset)

      Poista
    2. Mulle ei oo tullu ainuttakaan kutsua ikinä tai en ainakaan muista, oon menny ihan ite vaan tyrkylle sinne kun siellä on näkyny omilla sivuilla jotain uutta :) Tuntuu tosiaan että jotku pääsee suunnilleen joka juttuun mukaan, ihan epistä.

      Poista
    3. Siis sieltä tulee aina kysely sähköpostiin uuden kampanjan alkaessa että haluatko mukaan. Sitten linkistä mennään tutustumaan kampanjaan ja vastataan siellä esitettyihin kysymyksiin, joilla varmistetaan että olet sopiva kampanjaan. Sitten jonkin ajan päästä tulee ilmoitus sähköpostiin että oletko mukana vai et.

      Poista
  2. Tuo neljä viikkoa on kyllä utopistinen aika! ...tai sitten mulla on vaan niin voimakas karvankasvu. Viikon saan sillä tavallisella Veetin voiteella sääret pysymään kesäkunnossa, silkinsileänä ehkä pari päivää, eli just kesähäiden ajan.

    Liuskathan on tietysti rajumpia. Siksi sun testitulokset nyt kiinnostaakin. Eli kuvia vaan kehiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se tuntuu kyllä aika mahdottomalta. Mutta kahellaan :D Viikkokin olisi kiva, ainakin jos Veet saisi aikaan vähän ohuemman ja pehmeämmän karvan, kun muuten se sänki on aika inhottavaa.

      Huh, laitetaan sitten kuvia, mutta omapa on häpeänne kun pyydätte :D

      Poista