13. toukokuuta 2013

Buzzador 2

Perjantaina sain viestin että Buzzador -pakettini on noudettavissa R-kioskilta. Pikapikaa siis hakemaan!

Paketista purkautui kaikkea kutkuttavan näköistä:


Easy Wax -laitepaketti vartalolle, Precision Wax&Care kasvojen ihokarvoille sekä esitteitä ja ilmaisnäytteitä kavereille jaettavaksi.


Easy Wax -laite on tämän näköinen. Laitteen sisälle asetetaan tuo vahapakkaus, laite kiinnitetään pistokkeeseen ja annetaan lämmetä 20 min tai kauemmin jos vaha ei levity kunnolla, vahaa levitetään iholle helpon levityspään avulla karvan kasvusuunnan mukaisesti, päälle asetetaan lappu, painetaan/hierotaan ihoa vasten ja vedetään irti vastakarvaan. Näin yksinkertaisuudessaan homman pitäisi toimia.

Minulla vain kävi ensimmäisellä kokeilukerralla pikkaisen eri tavalla.

20 minuuttia lämmitystä ei ollut tarpeeksi, vaha ei ollut sulanut joten annoin laitteen lämmetä vielä 10-15 minuuttia.

Sitten vain mittamaan ensin suikaleen koko, sillä vahaa ei kannata laittaa koko paerin mitalta, vaan kannattaa jättää n. 1 cm vapaata loppuun, siitä on sitten helppo repäistä paperi ihosta irti. 

En saanut millään hyvää kuvaa säärikarvoistani (sääli :D) enkä myöskään jälkikäteen kuvaa vahan tehosta, tai oikeammin tehottomuudesta. Paperissa näkyy kyllä ne ihohuokosten jäljet, mistä karvat kasvavat (minulla ne huokoset näkyvät säärissä todella hyvin, inhottavaa, olen nähnyt vain muutamia ihmisiä joilla ne näkyvät yhtä selkeästi kuin minulla) mutta paperista sen sijaan puuttuvat ne karvat..... En saanut puolesta säärestä johon kokeilin, irti kuin pari kolme hassua karvaa.

En sitten tiedä oliko vika minussa vai vahassa, mutta ensimmäinen kokeilukerta ei ollut mitenkään positiivinen.

Aion kuitenkin kokeilla vielä uudelleen! :D

Buzzador-pakkaukseen kuuluu myös Precision Wax&Care joka on tarkoitettu naisten kasvojen ihokarvojen postoon. Tätä en vielä ole kokeillut, koska nypin ajattelematta asiaa kulmakarvani lauantaina ihan vanhanaikaisesti :D Tosin onhan siellä noita vaaleita karvoja aina, joita ei huomaa, mutta odotan nyt että kulmakarvat vähän alkavat rehottaa ennen kokeilua. Tämä toimii niin, että ensin kiehautetaan vesi, kaadetaan se mukiin, asetetaan puikko mukiin punainen pää veteen ja annetaan lämmetä. Sitten tarkasti vaha kohtaan josta halutaan karvat poistaa, paperi päälle ja veto. Puikon vaaleasta päästä tulee rauhoittavaa voidetta.

Lisää testituloksia seuraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti