13. maaliskuuta 2013

Viime kunnon postauksesta on kohta kuukausi?? Mihin se aika menee.... Tai siis se menee siihen että herää aamulla, menee kouluun, tulee koulusta (mahdollisesti kaupan kautta), tekee jotain pieniä arkijuttuja tai kouluhommia, syö iltapalan ja painuu petiin. Viikonloppuisin vaan laiskottelee ja siivoaa hiukan jos jaksaa. Hyvin todennäköisesti tekee kouluhommia :D

Kyllä monesti aamuisin mietin, että taasko tässä pestään hampaita. Tuntuu että samat jutut toistuu koko ajan. Toisaalta, jos olisin vaikka työtön, niin toistuisihan ne asiat silloinkin. Jotenkin vaan tuntuu tämä arki nyt menevän niin pirun nopsaan.

Koulussa ryijyprojekti etenee pikkuhiljaa, jotain kokeiluja jo saatu valmiiksi. Kirjontaakin aloitettiin. Vähän lähti taas lapasesta, kun ostettiin kirjontalankoja :D Tosin on tuohon ryijyprojektiinkin tullut ostettua kaikenlaista matskua.

Nyt ostin vielä ryijypohjaa, jotta saan tehdä kotonakin ryijyä :D Siis jos ehdin jossain välissä. Hyi minua, tehdä nyt sellaista "feikkiryijyä" kun oikeaakin ollaan tekemässä :D





Muutamia kuvia ryijystä jonkin ajan takaa. Hieman on jo edistytty tästä.

Kirjonnassa aloitettiin ihan perusteista ja jälki on aika ala-astemeininkiä :D Tästäkö sitten pitäisi tempaista ja tehdä käspaikka itsesuunnitellulla kuviolla?

Olen ammattiin valmistavassa koulussa, olen olen.... :D

Muutamat helmilangat. Sitten on vielä joitain muliinilankoja...

Jokin perustavanlaatuinen mielenhäiriö meillä myös täytyy olla, kun luokan kanssa kuultiin että muten puolelta (muinastekniikka) saa ostaa puisia lestejä, niin juostiin sinne kilpaa :D Jotkut kahmi sylillisen, minä otin vain yhden parin koristeiksi. Hintaa yhdellä parilla oli 2e.

Mies totesi nämä nähdessään (ja kuullessaan sisustusaikeeni) että "kunhan et mihinkään esille pane" :D Sorry, tulevat olemaan jossain esillä kunhan keksin hyvän paikan. Nyt ovat yläaulassa vanhan tuolin päällä.

Sain myös joku aika sitten ostettua ne muratit joista olen haaveillut siitä asti kun muutettiin :D

Ovat siis olkkarissa vitriinien päällä.

Hieman seinän täyttäkin olen hommannut. (kun vain joku laittaisi ne seinälle)






Kortteja OiPaketti! -nettikaupasta. Suosittelen, siellä on aivan ihania juttuja! Tilaaminen onnistuu ilman PayPall:iakin, vaikka ensin luulin että se on ainut tapa. 
Kolme ylintä korttia tulevat olohuoneeseen, niille on jo kehyksetkin. Pöllökortti tulee portaikkoon, ison pöllöjulisteen kaveriksi, jonka sain Jaanalta jokin aika sitten. 
Viimeisen kuvan korttisarja on Therese Sennerholtin suunnittelema ja näitä tilasin alkuun vain yhden, tuon Life is not... tekstisen. Aion tilata muutaman lisää. Ihania!
Kaikki kuvat on lainattu OiPaketti! -nettisivuilta.

Mutta kas, vaikka mulla ei ole aikaa mihinkään, niin mulla on ollut aikaa ainakin pieneen shoppailuun :D

Jostain pitäisi taas löytää sellaista aikaa jossain välissä, pitää käydä hamstraamassa vähän materiaaleja tulevaan mattoprojektiin. Täällä kun ilmoittautuu ihminen, jolla ei ole ylimääräisiä/vanhoja lakanoita tai verhoja revittäviksi kuteiksi.. Miten muilla tuntuu olevan lakanoita vaikka kuinka? Pitäisköhän munkin ostaa lakanoita sen sijaan että ostan seinäntäytettä? Hmm.. Nääh :D 

2 kommenttia:

  1. Voi että kun iski hinku päästä kangaspuiden ääreen! Ei kukaan ole seppä taikka kirjoja syntyessään, kyllä se siitä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sit vaan jonnekin opistolle tms äkkiä! :)
      Hahaa, ei ole, ei :D

      Poista