14. syyskuuta 2012

Raivostuttavaa.
Jotenkin meni koko päivä pilalle kun aamulla kävin arvauskeskuksen hoitsulla hakemassa saikkaria TAAS. Sanoinkin heti alkuun, että olen joutunut täällä nyt ravaamaan oikein urakalla. Siis JOUTUNUT. Hoitsu kuunteli mikä vaivana ja katseli sitten tiedoista että millä asioilla olen aiemmin ollut. "Tämä on nyt sitten kolmas syy viikon sisään". Öö, joo kiitti tiedän. Eikä se ole pelkästään mikään "syy" vaan vaiva.
Sitäpaitsi en saanut viime perjantaina saikkaria, vaan kävin puhumassa lekurille selästäni ja lääkityksestäni. Lekuri kirjoitti minulle lähetteen fysioon JA todistuksen kouluun että olen ollut lääkärissä. Joka siis on samanlainen lappu kuin saikkarilappu, siinä vain oli aikana 9.30-10.10, jonka olin lekurilla.
Lääkityksen vähentämisestä johtuen mulla meni vatsa sekaisin, joka oli tiedossa niin lekurilla kuin mullakin ja lekuri vielä sanoi minulle että jos tulee esim. pahoja mielialaoireita niin soita hänelle ja hän kirjoittaa rauhoittavaa. Onneksi nyt ei ole tarvittu kuin imodiumia mahaan. Ja saikkaria koska en mene kouluun ravatakseni siellä joka tunti vessassa ja pieriäkseni koko tekstiiliosastoa täyteen. Ja tuonkin asian takia piti käydä erikseen kahtena päivänä hakemassa saikkarilaput kun silloinen hoitsu (eri kuin tämänpäiväinen) ei kirjoittanut kuin päiväksi kerrallaan. Ja minkä minä sille voin että saan nuhan NUHAKAUDEN jyllätessä. Kiitti vaan. Hoitsu sitten nyreänä kyseli oireita ja selitin että eniten vaivaa kurkku joka on todella kipeä. Niistämään en vielä ollut joutunut niin "kunnolla" kuin yleensä (mikä muuten on päivän aikana korjaantunut...) ja kuumetta minulla on vain hiukan iltaisin, niin kuin nykyään aikuisena monilla on, että ei oikein tule sitä kuumetta. Hoitsu sitten kokeili kuumeen vaikka sanoin ettei sitä aamuisin ole ja eihän sitä ollut, jotain 36.7, ja siitäkin se tietysti sai epäilyksiä itselleen kun ei edes kuumetta ole... voi kele!! Suostui se sitten kirjoittamaan tämän päivän lomaa, kotona katsoin että mitä se oli kirjoittanut saikkarilappuun ja siellä luki että "kurkkukipu". SIIS WTF???!!! Meinasi todellakin hermo mennä. Vitun kurkkukipu. Just semmonen teksti että siitä oikein kirkuu että "minä nyt kirjoitin tämän lapun vaikka en usko ollenkaan että olet kipeä senkin lusmupaska ja toivottavasti opettajasi laittaa sinut koville".
Tiedän kyllä että ensi kerralla en mene hoitsulle vaan varaan lääkäriajan vaikka mikä olisi, ajattelin nyt vain että turhaa varata lekuriaikaa kun on kyse vaan norminuhasta ja yhden päivän saikkarilapusta...

Ja kun itse vielä syyllistän itseäni näistä kun joudun olemaan pois koulusta enkä pysy kärryillä ja en päässyt habitareenkaan. Sitten vielä joku typerä hoitsukka tulee kitisemään.

Mies jatkoi ärsytystä kotona kun jokainen lause joka sen suusta tuli oli tyyliin "miksi et" tai "miksi" tai "mitä varten" tai jotain.. Mikset ostanut kaupasta enempää maitoa? Miksi ostit tällaista leipää kun ei tämä ole täyttävää? Mikset sitä ja mikset tätä.
Herra on hyvä ja käy itse kaupassa. Ja ostaa sitä ruisleipäänsä josta sitten valittaa seuraavana päivänä että se on jo kuivaa ja kovaa.

Grrr!

Onneksi nyt on viikoloppu ja alkuviikko on vapaata koulusta, käyn ehkä silti siellä että saan uupuvia matskuja itselle.

Ja onneksi sain piristävän sähköpostiviestin:
Haluaisin vain tietää, että mistä mun s-postiosoite on mennyt suomi24:sen deittisivulle????????????????
Ja ps, en todellakaan avannut mukana olevaa "kuvatiedostoa".

13 kommenttia:

  1. Turha on sairaudesta syyllisyyttä tuntea. Vaan tiedän tunteen, koska sama vika minulla on... Tunnen olevani paitsi sairas, myös tosi huono työntekijä kun olen ollut 2 viikkoa saikulla. :/ Ei pitäisi itseään asiasta suomia, mutta paha mieli on kuitenkin. Varsinkin kun en oikein tunnu toipuvan, ja pelkään saikun jatkuvan. :( Pikaista paranemista sinulle!

    Voi Kseniya parka, kyllä on kamalaa kun ei ole jalkipuoliskolla! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paranemisia sinulle myös!
      En mäkään muuten mitään syyllisyyttä sen enempää, mutta nyt vaan harmittaa kun on koulussa ollut mielenkiintoista.

      Poista
  2. Ymmärrän harmistuksesi. Toisaalta flunssa kestää viikon - pari, kävit koulussa tai et. Ainakin omalla työpaikallani on tyylinä, että töihin tullaan vähän flunssaisenakin. Vasta, jos koko päivän on kuumetta, jäädään kotiin. Kurkkukipuisena on toki ikävä olla, mutta ehkä opintosi etenisivät paremmin, jos olisit valmis menemään kouluun vaikka hiukan puolikuntoisena?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sitten olisi koko luokka seuraavana päivänä kipeä.. Tai koulu.
      On ollut aika jännää kulkea bussilla kouluun kun yksi sun toinen on köhinyt ja töristänyt, huonompi homma kun varmaan puolet koulusta tulee samalla bussilla aamulla.
      En viitsi osaltani auttaa taudin levitystä :)
      Mulla on nykyään niin kumma tämä nuha, olen ihan kuollut. Väsyttää ihan hirmusti. Ei vaan jaksa. Toista oli silloin penskana, kunnon kuume ja sitten taas menoksi. Nyt kidutaan päivä tolkulla.

      Poista
    2. Aivan oikein, ystävä hyvä. Ne ovat nämä marttyyrihenkiset "työn sankarit", jotka tulevat kipeinä töihin/kouluun ja luulevat tekevänsä siinä oikein suurenkin palveluksen itselleen ja muille. Hui hai. Kipeänä pitää jäädä kotiin. (Tunnustan olleeni flunssaisena sekä koulussa että töissä, mutta minä olenkin ääliö. Plus että flunssani on yleensä kuumeeton ja kestää kaksi viikkoa, enkä viitsi niin kauaa olla poissa oikein mistään.)

      Poista
  3. Jeps, itsekään en ole päässyt kouluun tällä viikolla. Sinne nyt ei onneksi mitään saikkua tarvita, mutta tulee itselle syyllinen olo ja mieskin ihmettelee miksen mene, vaikka olen kipeä. Tsemppiä, toivotaan että pysyt terveenä, niin ei tarvi käydä inhottavilla hoitsuilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No miehet nyt ihmetteleekin. "Et sä nyt kipeä ole"... Ja sitten kun ne itse on kipeinä niin suurinpiirtein maailmanloppu on käsillä ;D

      Poista
  4. Tossahan vaan _sanotaan_, että olisi muka sun e-mail bongattu suomi24-sivustolta, eihän se sitä tarkota että se oikeesti olisi sieltä peräisin. :D Kai sillä vaan olevinaan jotenkin yritetään lisätä ton surkeasti käännetyn jutun uskottavuutta että mainitaan kaikille tuttu sivusto. Aina noi spämmääjät tuntuu jostain noi s-postiosoitteet haalivan käsiinsä, vaikkei niitä omasta mielestään ois edes "viljellyt" missään julkisesti.. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo kyllähän mä tiedän että ne saa vaikka mitä tietoja vaikka mistä vaikkei olis mitään minnekään jakanutkaan. Mutta silti :D

      Poista
  5. Se että perusflunssa (joka tässä tapauksessa on kuumeeton ja nuhaton) vie täysin sängyn pohjalle ja veto on pois, vinkkaa myös hiukan huonon peruskunnon suuntaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nou shit? :D Mutta tästä poiketen tiedän itseasiassa kolmekin ihmistä, kaikki liikunnallisia ihmisiä, joka päivä jossain treeneissä, ja heillä on saman tyyppinen nuha aina nuhakaudella. Jotkut ihmiset nyt vaan kaatuu petiin jo siitä 37 "kuumeesta".

      Poista
  6. äääääh. Ihme ilkeilyä täällä kommenteissa! Tsemppiä ja iloa kouluun Johannalle! :)

    t. ystävällinen anonyymi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ainahan jollakin ihmisellä on huono päivä. Ja mikäänhän ei ole tyydyttävämpää kuin haukkua muita ;D
      Kiitos ystävälliselle anonyymille kommentista! :)

      Poista