19. syyskuuta 2012

Selvisinpäs kouluun tänään. Ja sain mun nauhapirran ja muut tykötarpeet! Vielä en ehtinyt luomaan, kun saatiin kahden muun poissaolleen kanssa opettajalta kertausopetusta. Saatoin jopa tajuta jostain jotain. Ehkä ;D
Huomenna pääsen sitten tekemään mun elämän ekaa pirtanauhaa! Langat ei ehkä oo ihan perinteisiä, mutta hei, tää on eka kerta ja kokeilu, erityisesti kokeilu. Kunhan homman juju selkenee, niin tuommoisiahan voi tehdä vaikka mistä, jopa niistä perinteisistäkin langoista :D.

Tekemisestä puheenollen, katsokaas mitä joku ihana on mulle tilauksesta tehnyt!
Sissan Saija-ihanainen teki mulle tämmöisen "huuhkajapipon"! Aivan ihana :D <3

Uuden omistajan naamakin punoittaa innostuksesta :D (suokaa anteeksi meidän eteisen ei niin hyvä kuvauspaikka)

Oon mä jotain itekin tehnyt. Siis muuta kuin koulujuttuja. Yhdet korvikset. :D

Hiukka meni tarkennus jonnekin pepuilleen, mutta en jaksanut ottaa uutta kuvaa. Tässä kummiskin näkyy tarkemmin että nuo pyörylät on tuommoiset missä on ketjua kiedottu pallon ympäri. Musta aika rouheat. Mietin pitkään että miten saan nuo korviksiksi, kun mulla ei ollut sopivaa pienempää helmeä tms. tuonne alas, ja korupiikki solahti tuosta reiästä läpi huitshaits vain. Ja siis nythän nuo pallurat on ns. vaakatasossa niin että reiät on molemmin puolin, eikä niin kuin korupiikkiajatelmassani, jossa ne olisi olleet siis pystysuunnassa.

Ja tässä tekijä taas, kaikkien kauhuksi :D

Omaksi onnekseni voin sanoa että pääsen ainakin tuosta jumalattomasta juurikasvusta eroon ensi tiistaina, ah, kampaaja-aika! Väriä päähän, ehkä sivuotsis ja jos on huonot latvat niin ihan ina pois. Tähtään pidempiin hiuksiin, ja yhä siintelee mielessä sellainen surffitukka. Haluun laineita! Kysyn kampaajalta että tehdäänkö pehmennyksiä vielä ja millä hinnalla...
Oiskohan sitä ennen esmes ilmakiharrin hyvä laineiden teossa vai mitä suosittelisitte? Kun en varmaan jaksa alkaa sentään mitään rullia vääntämään... Kai.. :D

Mutta nyt muihin puuhiin, adios!

8 kommenttia:

  1. Nauhapirta on hauska väline! Odotan innolla kuvia aikaansaannoksistasi :). Itse olen tehnyt pirralla nauhojen lisäksi pannunalusia. Ja onpa hauskan näköinen pipo, sopii sinulle hyvin.

    PS. Mahdan olla todella sivistymätön, kun en tiedä millainen on surffitukka... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pannunalusia.. hmmm... hauska idea.
      Surffitukasta mulla on esimerkkejä tuolla joku postaus takaperin, semmoinen laineikas tukka, joka näyttää siltä kuin sen eteen ei olisi tehty mitään. :D

      Poista
  2. Kuinkas sun nukkekotiharrastus muuten jakselee? Tuli vaan mieleen kun näin tämän ja tämän... voi hiisi että ovat ihania! O_o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko tunnustaa että muuton jälkeen en ole juuri nukkistellut. Kyllä se tuolla takana koko ajan kuiskuttelee että mitä jos, mutta nyt on niin paljon muutakin menossa. Ehkä kun koulussa hellittää, niin voisi kokeilla tehdä nukkikseen tekstiilejä :)
      Ja ääh, et olisi näyttänyt noita linkkejä! Ihania!

      Poista
  3. Hauska pipo ja hienot korvikset. Kurjaa, että olet joutunut ravaamaan lääkärissä viime aikoina niin paljon. Toivottavasti nyt on mennyt paremmin! Flunssa-aalot jyllää täälläkin päin tietysti, mutta mulle se tietää huomiseksi palkallista duunia. :)

    VastaaPoista
  4. Suoristusrauta olis ehkä hyvä surffitukankin tekoon? Itse ainakin käytän sitä monenlaisten kikkuroiden tekoon... Tai sitten sellainen paksu kiharruspuikko! Sellaisellakin saa helposti ihanat laineet :) Youtubesta löytyy tutoriaaleja kyllä.

    VastaaPoista
  5. I-HA-NA PIPO!!!
    Ei voi muuta sanoa :)
    Ja korvikset myös.

    Toivottavasti pysyt nyt terveenä. Itselläkin on tässä parina päivänä nenuska vuotanut, mutta ehkä tää tästä... Kun noita muitakin vaivoja on ollut.

    Hei! Mulla on uus blogi :) Tosin ei oo montaa tekstiä vielä. Ja en oo vielä ehtinyt muokata taustoja tai mitään (=en osaa, tarviin neuvoja...). Käy kurkkaa... Vanhan blogin poistin kokonaan ;)

    Haliterkut!!!

    VastaaPoista