12. tammikuuta 2014

Olo on ollut vähän maassa viimeaikoina, oisko se kuuluisa kaamosmasennus? Siksi ei ole tullut bloggailtuakaan taas aikoihin. Jotenkin olo on pepusta, mutta olen koittanut sysiä sitä oloa huspois kaikenlaisella epäoleellisella toiminnalla... ah eskapismi! No joo, ei fiksua, mutta..

Kuvia on sentään jonkun verran tullut napsittua silloin tällöin, jotta muistaa edes jotain mitä on tapahtunut.


Ennen joulua käytiin kaverin kanssa ostosreissulla ja kahvilla. Itse tosin join teetä, mutta kaverin kahvi (oliko nyt mikälie latte, espresso vai joku muu who knows) oli kyllä todella hienon näköinen! Ensimmäinen kerta kun näin tällaisen "livenä". :D Ohjelmissa näkee niitä lehtiä tms, mutta tämä oli kyllä hieno!

Sain mieheltä ensi vuodeksi uuden kalenterin :)


Tiikku antoi minulle jo viime synttäriksi lahjaksi lahjakortin Elvari Koruun, mutta sain käytettyä sen vasta ennen joulua, valitsin tällaiset hauskat korvikset. Valinta oli vaikea! Kiitos vielä Tiikku lahjasta!


Tontut on olohuoneessa, nämä talvikaverit taas keittiössä. Nyt niillä vasta on kivaa, kun satoi ensilumi! (Nämä kaverit on vähän siinä ja siinä, jätänkö vielä tuonne hillumaan vai pakkaanko joulukoristeina pois. Muut koristeet on korjattu jo heti joulun jälkeen).



Ostin ennen joulua Tarjoustalosta tuollaista timanttitarraa, ja tuunailin parit kynttiläkipot ja kynttilät. :) Tiimarista oli pakko ostaa tuollainen hauska lankakerätuikkukippo.

Jouluksi leivoin pahamaineisia torttuja perinteisellä luumuhillolla sekä omalla suosikillani omena-kanelihillolla.


Saimme naapureilta joululahjaksi joululimpun sekä kauniin kynttilän :)

Tilailin eräältä taitajalta itselleni ja siskolleni lahjaksi tällaiset suloiset essut uunin oveen :) Siskon essu oli sisustukseen sopivasti ruskeasävyinen.


Sain Tiikulta joulahjaksi söpön joulukoristeen sekä servettejä ja pitihän nyt tuo yksi servetti johon joulukoriste oli kiedottu, myös säästää! Kiitos Tiikku! :)


Desthealta sain hauskan tiskirätin ja ihanan kortin (sekä erilaisia korumateriaaleja), kiitos Desthea! :)

Sisko oli bongaillut tyttärensä kanssa minulle ihanan kangaskassin, materiaali on vähän kuin samettia. :)

Me ei miehen kanssa osteltu toisillemme mitään, tai siis teimme sellaisen "sopimuksen", mutta koska olin saanut Tiikulta nuo paketit ja säästin ne aattoon (ajatella, pystyin siihen!) niin ostin sitten miehelle Viivi&Wagner-sarjakuvakirjan, niin että saimme molemmat avata lahjat samaan aikaan :D

Aatto meni siinä missä muutkin päivät, joulupäivänä käytiin siskon perheen luona ja vietiin lahjat sinne. Siellä on aina kiva tunnelma, kun porukkaa on paljon. :)

Uusi vuosi meni hassusti, miehellä oli työvuoro siksi yöksi. Eli meillä ei kummemmin vuoden vaihtumista juhlistettu. En jaksanut itsekään lähteä raketteja katsomaan minnekään kauemmas, yläkerran parvekkeelta näki paukutuksen oikein hyvin ja pääsi nauttimaan siitä savupilvestä... :D

Alemyynneissä en käynyt muualla kuin Kodin1:sessä. Sieltäkin ostin vain melkein tarpeellista. Ihastuin mainoslehdessä oleviin verhoihin ja ne oli saatava olkkariin. Lisäksi nappasin mukaan yhden laskosverhon, jonka sijoituspaikkaa vielä mietitään.. :D Lisäksi ostin keittiöpyyhkeen joka sopi hyvin tällaiselle teen hörijälle :D


Ihan outoa on vieläkin, kun verhot on noin vaaleat. Hauskaa on, että kun ostin edelliset verhot (nekin Kodin1:sestä), mies sanoi että ovat mummolamaiset. Noh, nämä verhot... Niiden nimi on "Mummola" :D


Keep calm, it`s tea time somewhere ;)

Ja ai niin, meillä tapahtui joulun ihme! Herr ja Frau Gosig saivat perheenlisäystä jouluna :)
(eli kävin Ikeassa ja nappasin mukaan Gosig Musin :D)


Mutta, nyt palaan hommiin, eli kuvailemaan korujani ja laittelemaan niiden myyntijuttuja uusiksi!

2 kommenttia:

  1. Söpö kalenteri. Mulla on vaan OAJ:n tylsä sininen. Ehkä voisin liimata pöllötarroja sen kanteen... Ja eikä, panttasit sitä lahjakorttia näin kauan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä inhoan kaikkia liittojen yms. kalentereita. Äärettömän rumia yleensä. Tai sitten ne on semmosia ihme sinisiä tai muuten neutraalin värisiä.
      Joo panttasin panttasin kun en osannut päättää mitä ottaisin ja sitten päädyin noihin korviksiin enkä ollenkaan Hömelöisiin!! O_O :D

      Poista