30. lokakuuta 2013

Auts. Piti sitten mennä leviämään rappusissa. Oon ollu saikulla taas alkuviikon selän takia, ja nyt sitten kun könysin yläkerrasta alakertaan tekemään teetä, niin levisin toiseksi viimeisellä portaalla ja tulin persliukua alas.. Onneksi ei hajonnut muuta kuin yksi juomalasi, joka oli kädessä. Selkä vihlas ja persuus huusi hoosiannaa (ja huomenna on koko ahterin mustelma) mutta onneksi muuten ei käynyt köpelömmin. Kestikin kauan ennen kuin oli miun vuoro levitä noissa portaissa... :D

Mutta oli mulla asiaakin. Kuvailin taas (joo joo) meidän olkkaria ja mietin että miten ihmeessä ne sisustusbloggaajat jaksaa? Ja mistä ne repii aina ne kuvauskohteet? Ite kun tuntuu että samaa huonetta kuvaa koko ajan, mitä siinä nyt on kattomista? Ja silti aion paiskata ne kuvat taas teidän naamalle... :D
Ja tuo valaistus... millon on liian pimeää, millon aurinko paistaa ihan tolkuttoman kirkkaasti... ilman salamaa ei näe mitään, salaman kanssa vähän liikaakin... Uh. Respektiä sisustusbloggareille!

Viimeksi taisin esitellä meidän olkkaria 20. päivä. Silloin siellä oli kuvissa vielä se sohvakalustokin. Valittelinko jo silloin että onpa nyt tyhjää? No on tyhjää :D Koitin nyt mallailla noita viherkasveja ja tein kirjoituslipaston päälle uuden sommitelman. Ja niin, mies oli yksi päivä laittanut sen yhden taulun seinälle, mikä täälläkin jossain jo näkyi.

Ja niin, löysin Tarjoustalosta NIIIIN mun näkösen valosarjan, että se oli ihan must ostos! Päätin että jätän jonkun siitä 20. päivän Ikea -kollaasista ostamatta. Tai ehkä jopa sen joulupukkivalaisimen ja valoverhon... Pitää hiukan karsia.. sitäpaitsi Jyskissa on paljon kaikkea ihanaa, vähän "halvemmalla" :D No joo, eniveis...

Pituutta tuolla valopallo-osuudella on 1,75cm ja johtoakin on viitisen metriä (liikaa). Hintaa tällä oli n. 12e.


Ihanat illalla laittaa päälle :) Eivät häikäise ollenkaan, eli eivät haittaa telkun katselua sohvalta.


Onko tämä jotenkin liian "mummomainen"?
Siivet ovat Tiimarista, kehyksessä oleva Less is not more, more is more -postikortti on Prismasta. Tarjotin on vanhusten peruja.

Mummola? Jos tuossa ei ole tuota keinutuolia niin se on niiin tyhjä.. Mietin jo että käyn katsomassa kellarista sitä vanhaa ompelukone-pöytää, kun en muista minkä värinen sen kansi on.. Jos se kävisi tuohon ikkunan eteen.. Jokin lampaantalja olisi kiva tuohon lattialle :)
Ja hei, jos katkaisen tuon toisen kasvin tuosta oksan kohdalta, voiko sen juurruttaa vesiastiassa ja istuttaa uudelleen? Siis jos viitsin...

Yläkerran naistorso sai valot sisälleen :) Aika kiva jopa noin päivällä!


Ja hei, katsokaa miten ihania juttuja Jyskistä saa! Tuo valkoinen kulho on 2,49e, kynttilät lasiastiassa 1,99e, metallikynttiläkippo 4,99 (musta!!) ja nuo pitkulaiset kynttilät 3,99e. Ne ovat 6cm leveät ja 30cm korkeat. Vaikuttaa aika hauskoilta, jotenkin. 

Vielä olisi yksi tapetin pala kehystämättä, samoin ainakin yksi pöllökortti... Sitten ne pitäisi saada jonnekin seinille. Keittiössä olevat lintuhäkki-tuikkukipot pitäisi saada kattoon roikkumaan...


Tässä on ennen joulua paljon kaikenlaista tulossa. Ensi kuussa, joka apua alkaa jo perjantaina, on rauman reissu isänpäiväviikonlopun lauantaina, 15.pv koulun kanssa reissu Tampereen Kädentaitomessuille. 16pv pitäisi jaksaa mennä hirvipeijaisiin. 30.11 on koulun avoimet ovet ja myyjäiset. 
8.12 on miehen 30 -vuotissynttärit, tosin juhlia tuo suunnitteleen seitsemänneksi päiväksi. (sitä ennen luvassa tolkutonta siivousta, kuten sen jälkeenkin....) Huh. Ja joulukin tulee!! Ja on niitä muitakin synttäreitä tässä. Uh.

Ihan jo tulee hiki kun kattelee. Missä välissä mää vaan oon? :D Pitäis tehdä noita korujen pakkauksiakin tuonne koulun myjäisiin. 

Tekis mieli vaan tehdä kaikkea epäolennaista. Ja mahdollisesti maksavaa. Esim. patistaa miestä tekemään tuo pikkueteinen valmiiksi ennen sen aikomia juhlia. Ja rymsteerata aulassa. Ja raahata vanha liinakaappi mun työhuoneesta isoon eteiseen... Se eteinen kun on vielä piiiitkään kesken ja remontoimatta, niin voisi koittaa sinne viedä jotain kivaa kalustetta ja laittaa seinille jotain, ettei se vaan ole kamala sekasotku ja täynä kenkiä.... :D Kehtaisko tuommoisen vanhan liinavaatekaapin ottaa kenkäkaapiksi? Jos suojaisi hyllyt jotenkin? Hmm.....

Jään miettimään.

2 kommenttia:

  1. Voihan rappuset :(. Onneksi ei käynyt pahemmin. Alaspäin olisikin kiva, jos portaiden tilalla olisi liukumäki. Voisi aina vain liukua alas eikä pyllyynkään sattuisi. Mutta ylöspäin se liukumäki ei toimi, ei ollenkaan. Harmi, muutenhan tämä olisikin ollut nerokas idea :P.

    Nyt on alkanut tosiaan kuvaamisen kannalta painajaismaiset ajat, kun valoa on todella vähän. Vaan eihän se meitä estä, pitää vaan kikkailla ja säätää - ja sitten hyväksyä se että kuvat ovat väistämättä karseita :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komea mustelma oli takapuolessa jo illalla. Arvatkaas sattuuko se??
      Jos toinen puoli portaista olisi portaat ja toinen liukumäki? Patenttihakemus menemään... :D

      Mä en paljon jaksa yleensä kikkailla. Ja sen sitte huomaa. Mun kuvat on karseita. Sori :D

      Poista