28. syyskuuta 2013

Kummasti näin syksyllä tulee into kuvata sisätiloja.... ja mikäs siinä, nyt kun kerran on isnpiraatiota blogatakin... voisin kuvitella että hetken päästä taas ei ole... Edessä on kaksi viikkoa valinnaisaineita koulussa, voipi olla tiukkaa. Sitten on onneksi syysloma viikon verran, kunnes alkaa tuhti seuraava jakso, jossa on lukkarin mukaan muunmuassa kankaanpainantaa ja kudontaa... huh.

Mutta niitä sisätiloja... taas :D


Löysin Tarjoustalosta aivan ihanan koristetyynynpäälisen, tuollaista turkista. Ihana pehmeä ja kiiltävä. Nythän on ainakin ollut muotia kaikenlaiset turkisjutut ja tällainen kiiltävä ylellinen pinta? Nyt sitä on sitten meilläkin :D Ostin vain yhden, kun meillä mies ei ymmärrä koristetyynyjen päälle yhtään. Mutta tuokin tekee jo kivan lisän sohvalle. Hinta ei ollut paha, oliko neljä vai viisi euroa. Näitä oli myös tumman violetteina (vai olisiko ollut luumu), mutta jotenkin ajattelin että se on liikaa.. (siis mitä, liikaa?? liikaa minulle, jonka saippua, shampoo, hygieniatuotteet, jopa hammastahnatuubi, on violetteja! :D)
Eniveis, tuo vaalea sopii kyllä paremmin ja se on ylellisemmän oloinen kuin violetti. Vaikkei se ylellisyys näistä minun kuvista välity..


Mainitsin aiemmassa postauksessa että olen karsinut norsukokoelmaani. Nämä ovat siitä jäljellä. Pääsivät pöllövitriinin päälle :)

Ja tässä pöllövitriiniä. Se alkaa käydä piiiikkasen pieneksi, on aika paljon tavaraa tuolla päällekäin ja pinoissa ja lahjakassissa on sisällä tavaraa... Pitää siis saada lisää vitriinitilaa! (ihan kuin niitä pöllöjä ei muutenkin olisi pisin poikin kämppää)

Tässä vielä paremmin kuvaa tästä meidän väliaikaisesta toisesta oleskelutilasta. Nämä saa tulla ostamaan pois!! (koska mä muistan laittaa nuo verhot nätimmin? ja pitäisikö vaihtaa verhojen paikkaa nyt kun tuo ryhmä on tuossa? 


Mullahan on vanhuksilta jääneenä pari sokerikko&kermakko -settiä, joissa on nuo pienet tarjottimet. Keksin joskus kesällä, että niitä tarjottimia voisi käyttää muutenkin... Toinen päätyi koruastiaksi eteiseen ja toinen yläkerran vessaan saippuapumpun alle. Aika kivat, jotenkin luksus fiilis, kun saippuapumpun alla on alusta :D

Ostin nyt ilmojen kylmennyttyä itselleni uudet mustat paljettiset vantuut ja huivin. Pöllöjen puutteessa kotkatkin käy. Aika ihana tämä mun uusi huivi! Kappahlilta, jos kiinnostaa :)

Ja sitten pöllöfaneille varoituksen sana. ÄLKÄÄ menkö Akateemiseen kirjakauppaan. Pöllökirjojen lisäksi siellä on (ainakin Hansassa Turussa) postikorttiosastolla ainakin 9 erilaista pöllöpostikorttia, erilaisia muistivihkoja, kyniä, kumeja, hilpettä, roipetta ja ties mitä.... Uuh. Hillitsin itseni ja ostin vain yhden kortin. (hillintään vaikutti pankkitilin saldo, valitettavasti.. vai olikohan vaan ihan hyvä....) Ja se Hansan keskellä oleva hassu kioskimikälie, älkää menkö sinnekään. Pienessä putiikissa ihan liikaa pöllöjuttuja. Huh.

Asian ajattelukin saa ihan kuohuksiin. Paree mennä nukkumaan. 

8 kommenttia:

  1. Verhot! Nyt kerrot HETI mistä tuollasia saa! Aivan IHANAT! <3

    Sitte kun joskus pääsen teille asti, niin kulutan varmaan tuntikausia vaellellen ympäri taloa ja katellen kaikkea kivaa, pöllövitriinikin on näköjään jo melkoinen nähtävyys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö siis nuo mustavalkoiset? Ne on Vallilan vanhempaa mallistoa (2011?), Finlandia nimeltään. Tai siis nuo ostettiin kankaana, josta ompelin sitte nuo verhot itse. Aika kiva sitte pelätä että mitä jos kuviot menee ihan pilalle :D Ja kangas ostettiin keskisen ihmemaasta :D

      Haha, no etkä :D Ei täällä nyt niin ihmeellistä ole :D Tosin jos jokaisen pöllöesineen erikseen käyt läpi, niin siinä tietty voi mennä hetki aikaa :D

      Poista
  2. joo, juurikin ne. oletin että oot ite painanu nuo koulussa, muistelin että teit jotaki sulka-aiheisia juttuja siellä sillon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, metrikangasta on painettu, muttei sentään ihan verhokankaan määrää.
      Ja joo, nyt kun sanoit niin tuo kuvio saattaa näyttää sulalta, se on oikeasti metsämaisema, metsä joka heijastuu vedestä takaisin.

      Poista
  3. Naurattaa tuo "Asian ajattelukin saa ihan kuohuksiin", mutta samalla se kuulostaa todella tutulta. Siippa toi mulle ihanan Puttipajan pehmopöllön torstaina, ja meinasin pyörtyä onnesta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No miljoona ja yksi pöllöjuttua ihan siinä silmien edessä eikä kaikkiin ole millään varaa! Kuohuksiinhan siinä tulee, ihan väkisinkin!
      Minun uutuus on pöllöinen pyyhekoukkuhässäkkä, mieheltä :)

      Poista
  4. Onpa hauska pöllökortti <3.

    (Postauksesi ensimmäinen lause tulee aina näkyviin url-linkkiin, ja siitä osa näkyy syötteenlukijani virrassa otsikkona. Tämän postauksen kohdalla luki siis "kummasti nain syksylla" ja minua huvitti tämä kumma nainti ;D.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ei varmaan hiirifanien mielestä? :D

      Voi LOL, haha, mahtava otsikko :D

      Poista