16. huhtikuuta 2013

Jaha. Jos sitä taas ilmottelis olevansa niinku hengissä. ;D

Tosin se on hiinä ja hiinä, sillä selkä on pitänyt aika kuolleena pääsiäisestä asti. Saikkea on tullut vietettyä ihan tarpeeksi. Älkäämme edes mainitko sitä buranan ja lihasrelaksanttien määrää, eikä kahdesti kipupiikeillä käyntiä............ Mutta jos se tästä!

Jotain on tullut sentään tehtyä, hiukka koulussa oltua ja shopattuakin. En kyllä nyt kamalasti muista mitä on tullut puuhattua (tai ei kyllä oikein mitään muuta kuin relaksointia) mutta jotain kummiskin.

Tilasin kipeillessäni Ellokselta riskipelillä itselleni kevät/kesä/syksy-takin. Otin kaikkein isoimman ajatuksella että jos perhana tuo ei mahdu niin... No, oisin mä ehkä voinut ottaa sen toiseksi pienimmänkin :D Takki on hieman iso, mutta siinä on mahdollisuuksia kuroa esim. vyötäröä pienemmäksi. Näin takki on just presiis. Alan pikkuhiljaa ehkä tottumaan siihen että se on niin vaalea. (Pientä nyt-mä-likastan-sen-heti-eka-käytöllä!!! -paniikkia on ollut ilmassa...)

Tämmöinen. Tykkään :) Isäntäkin ilmoitti takin olevan nätti, vaikka ajattelin että nyt sieltä tulee että se korostaa mun persettä / muutenkin isoa kokoa. Mutta ei :D

Kouluhommissa on jotain saatu etiäpäin:



Kirjonnassa koitetaan eteisen pikkuikkunaan verhoa. Kovin hidasta puuhaa tuo kirjonta. Joutsenella/whatever-linnulla ei ole kaulassa mitään tummaa viirua, mistä lie kuvaan sellaisen kehinyt.

Ompelussa sain viimein valmiiksi inhoamani alikeompelutyynyn. Alikeompelu siis on ihan kivaa, tuo tyyny on hirveä. Ekalla tunilla piti äkkiä päättää kankaat pienestä valikoimasta, eikä mulla ollut mitään mielikuvaa mistään jutusta minkä olisin halunnut tehdä ja sitten vaan tuli repästyä jostain joku kaupunkisilhuetti-idea. Mii nou laiks. Älkää tehkö näin. Ja piilovetoketju! Murhaa, sitä se on, sen ompeleminen. Että ihminen voi olla niin hahmotuskyvytön ettei vaan tajua :D Mutta sain sen ommeltua kuiteskin. Lopuksi. 
Nauroin että oon syönyt liikaa lihasrelaksantteja, ne on tehneet mun aivoista hyytelöä :D

Tuubihuivin sain ommeltua nopsaan tyynyn lomassa, tätä kangasta ostin silloin joskus ja oma vanha midinette-rakkineeni oli syödä koko kankaan, niin päätin että koulun kone parempi kone. Ja saumuri. Ei tosta kauheen nättiä likeltä katsottuna tullut, mutta kukapa tulisi mun niskaan kyyläämään että mimmonen sauma se siellä on :D Onneksi kangasta on paaaaljon jäljellä, niin voin tehdä uusia. Vaikka myyntiin ;D Lupaan parempaa jälkeä niihin :D

Lopuksi vielä kuvat parista postikortista jotka tilasin PaaPii Designistä:



Ihkuja :) Portaikkoon on jossain vaiheessa tulossa pöllökuvakollaasi, laitan siitä sitten joskus kuvaa kun joku saa ripustettua ne kaikki seinälle ;D

2 kommenttia:

  1. Kirjonta ei tosiaan ole mitään nopeinta puuhaa... tunnustaa nimimerkki "Edelleen kesken vuonna 2004 aloitettu työ" :D. Mutta se voi kyllä olla kivaa! Toivottavasti selkäsi ei estä sinua nauttimasta käsitöistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D No toivotaan että saan tuon koulukirjonnan sentään valmiiksi tämän jakson puitteissa :D
      Ei se kokonaan ainakaan estä. Kun on pahin kipu, ei jaksa tehdä oikein mitään. Onneksi nyt on parempi olo jo. :)

      Poista