1. elokuuta 2012

Ostoja ja lahjoja

Joitain hankintojakin on tullut tässä hiljaisuuden aikana tehtyä. Pikku juttuja, joiden avulla pääsee pikku hiljaa semmoiseen kivaan tyyliin mitä etsitään. Voi vitsit jos tuo alakerran eteinen olisi kunnossa niin olisi melkein koko alakerta sitten jo oman näköinen. Nyt kun se eteinen on vanha niin ei sitä oikein saa nätiksi, vaikka sinne koettaisi jotain uutta tai omaa tuoda. No, ehkä joskus sitten.

Olisko ollut heinäkuun alkua, kun käytiin miehen kanssa vaarallisessa paikassa, nimittäin sisustusliike Vanha Vanto:ssa. Aijai, mitä kaikkia herkkuja siellä onkaan!

Meille päätyi ihan yllättäen miehen mielenhäiriöstä vanhasta ikkunanpokasta tehty pieni peili ja minun valinnasta hauska vanhahkon näköinen kyltti.

 Peili on tällä hetkellä sijoittamattomana keittiössä, tulevaisuudessa se menee eteiseen lipaston päälle, sitten kun käydään se lipasto ensin ostamassa ;D

Tämä kyltti nyt oli tietysti pakko ostaa, kai sen tajuatte? :D Sillekin tulee varmaan jonnekin seinälle paikka, tällä hetkellä se on keittiössä hyllykön päällä, joka sekin saatiin muuten vihdoin seinälle.

Lisäksi on kaikkea kivaa ostettu sieltä Tuurista, mutta pitäisiköhän ne esitellä vaikka sitten sen reissukertomuksen yhteydessä....

Synttärilahjojakin sain, Desthealta ja pienen lahjan mieheltä, vaikka sainkin jo päälahjani eli pyörän aiemmin kesällä. :)

Desthealta sain ihania pöllöpussukoita ja korviksia!!




 Aluksi minun piti valita vain toinen pussukka, mutta sainkin sitten molemmat :D Ja korviksista sain valita haluamani, vaikea homma muuten, mutta päädyin sitten pariin violettiin ja ihanan kesäisiin sydämiin :) Kiitos todella paljon!! Korvikset on olleet jo käytössä! :)

Mieheltä sain yllätyslahjana (ekstemporee-osto) hassun lahjakassin pöllökuvioilla :)

Lisäksi aiemmin mies toi kotiin tällaisen Kiroileva Siili -kassin :D

Synttäreitä juhlittiin käymällä Desthean kanssa Naantalin Aurinkoisessa nauttimassa kupposet teetä ja kakkusiivut. Kiitoksia vain niistäkin! :)
Mies parka oli juuri sinä päivänä kipeänä, sen kätensä lisäksi, niin että jäi vain kotiin sänkyyn makoilemaan.

Viime sunnuntaina käytiin miehen kanssa Naantalin puistokirppiksellä, sellainen ilmainen kirppis kaikille jotka haluaa sinne tavaraa viedä. Se on vielä kahtena ensimmäisenä elokuun sunnuntaina.
 Näin heti ensimmäisessä pöydässä tämän puisen pöllön ja kun se maksoi vain euron, niin sain sen :) En tiedä mikä kuvaa vaivaa kun sen olen kääntänyt miljoona kertaa oikein päin joka paikassa ja aina tämä lataa sen tänne nurin niskoin. Olkoot.
Samalla reissulla kävimme katsastamassa yhden pikkuputiikin missä on kaikkia ihania tyynyliinoja, vessapaperirullatelineitä yms yms. Sieltä mies halusi ostaa tällaisen hirvikuosisen "liinan" ruokapöydälle. Kovasti myyjäkin mainosti tätä pefletti/käsipyyhe/pöytäliinana, minusta tämä kyllä on käsipyyhe, koska tässä on tuo lenksukin... Ja peflettinähän tätä voisi myös käyttää, mutta ei kyllä oikein pöytäliinana... Annan sen nyt olla hetken aikaa tuossa kun kerran mies tahtoo.. Salaa toivon että ensi lauantaina joku sukulaisista kysyy suureen ääneen että miksi meillä on käsipyyhe/pefletti pöytäliinana :D

Noinh. Alkaahan sitä tekstiä näköjään tulla... Oli vähän semmoinen olo, että ehdinkö edes ennen koulun alkua tekemään mitään :D Mutta hei, mun pitäisi kai periaatteessa kuurata taloa lattiasta kattoon just nyt, kun sukulaiset tulee lauantaina tsekkaamaan kämpän, tottakai mä silloin mieluummin istun perseelläni ja bloggaan.... No ei vaiskaan, toivottavasti mies menee pariksi päiväksi mökille, niin saan sillä aikaa siivottua täällä eikä se ehdi sotkea paikkoja totaalisesti ennen lauantaita...  Köhm :D

6 kommenttia:

  1. Jes, kerrankin saa kommentoitua! Vuodatuksessa oli aina jotain häikkää. Tänään oli meillä lehdessäkin juttu siitä, että kolmen vuoden kuvat olivat kadonneet. Way to go... Siinä on joku hoitanut hommansa hyvin. xD "Täällä mitään voi tapahtua..."

    Ihanat tapetit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuodatus on ollut muuten hyvä paikka, mutta tuo kyllä oli aikamoinen moka. No, toivottavasti täällä ei tule häikkää kommnetoinnin tai minkään muunkaan suhteen :)

      Poista
  2. Jahas, hyvin on lähtenyt uusi blogi käyntiin :). Ilmoitan täten, että oon mukana kuin peräpukama! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukana saa olla, mutta jätetään ne pukamat pois :D

      Poista
  3. Mukana ollaan, tietysti. :) Pitää päivittää vielä uusi osoite oman blogin sivupalkkiin.

    Myöhästyneet synttärionnittelut!

    VastaaPoista